футбол 
КР
Банфийлд - Унион Санта Фе
0:2
КР
Тигре - Индепендиенте
1:1
Хокей на лед 
КР 0:4
КР 4:5
КР 0:2
КР 3:4
КР 5:2
Волейбол 
18:00 -
19:00 -
21:30 -