Левски си хареса вратаря на Витоша за заместник на Михайлов

Левски си хареса вратаря на Витоша за заместник на Михайлов

Левски набеляза вратаря на Витоша Християн Василев за заместник на Николай Михайлов. Последният не е доволен от статута си на резерва и се твърди, че ще потърси късмета си на друго място през зимата. Михайлов има договор до лятото на 2021 година и ще трябва да преговаря с ръководството  за начина, по който ще се раздели с отбора. През този сезон той има само един официален мач - побдата с 5:1 над Спартак (Варна) за Купата на България. Ники имаше контузия в началото на сезона, а сега отново е извън строя заради такава.

Ако той си тръгне, Левски ще остане само с двама вратари в състава си - Милан Миятович и Петър Иванов. Именно това е накарало Петър Хубчев и компания да се насочат към Християн Иванов, който е бивш младежки национал. До този момент 22-годишният вратар е взел участие в 12 мача през сезона, в които е допуснал 19 гола. Шест от тях му бяха вкарани именно от играчите на Левски.


Интерес към него проявява и Ботв (Пловдив). От “Герена” обаче имат сериозен коз в сравнение с “Канарчетата”. В момента двама играчи на Левски се подвизават във Витоша - Атанас Кабов и Илия Димитров. “Тигрите” не крият, че искат да ги задържат за постоянно. Така те могат да се превърнат в разменна монета за Василев.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти