Барселона с изненадваща оферта за голмайстор от МЛС

Барселона с изненадваща оферта за голмайстор от МЛС

Барселона може да осъществи изненадващ трансфер през януари. Според Джонатан Дос Сантос, който е юноша на каталунците, а в момента играе за ФК Лос Анджелис в МЛС, шанс да пристигне на “Камп Ноу” идния месец има друг мексикански футболист от американското първенство - Карлос Вела.

Вече 30-годишният Вела бе считан за един от най-талантливите футболисти в света в юношеските си години, но така и не успя да оправдае напълно очакванията към себе си. В момента крилото е част от Лос Анджелис ФК и се представя на впечатляващо ниво в Щатите.

“Истина е, че офертата от Барса към него е факт, но не мога да ви кажа какво ще направи, дали ще отиде или не. Възможността да заиграе в Барселона е уникална, но в същото време той е щастлив в Лос Анджелис. Като мексиканец се надявам, че нещата ще се случат”, заяви Дос Сантос пред колумбийското радио W Radio.

Вела прекара седем години като футболист на Арсенал, като бе преотстъпван многократно и така и не остави запомняща се следа в лондонския тим. След това обаче се наложи в Реал Сосиедад и носеше екипа на баските в продължение на седем сезона, записвайки 250 мача и 73 гола във всички турнири. От 2018 година насам той е футболист на ЛАФК и има 68 мача и 53 гола за калифорнийци.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти