Ханзи Флик: Играта на Байерн ми харесва, но от значение са головете и точките

Ханзи Флик: Играта на Байерн ми харесва, но от значение са головете и точките

Временният наставник на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик е удовлетворен от представянето на играчите, независимо че те записаха две поредни загуби в Бундеслигата и вече са чак на седма позиция.

“Харесва ми нашата игра в последно време. Но, разбира се, във футбола от значение са само головете и точките. Трябва пак да усетих духа на победите и се надявам това да стартира с утрешния мач срещу Тотнъм”, заяви германецът.

В сряда Байерн посреща Тотнъм в двубой от Шампионската лига без значение за крайното класиране, тъй като и двата тима вече се класираха напред.


Феновете на баварците все още са раздвоени дали Флик трябва да бъде назначен за постоянно, или е по-добре да бъде привлечен друг наставник. Засега бившият асистент на Йоахим Льов е начело на тима само до зимната пауза в Бундеслигата.

“Не мога да ви отговоря за бъдещето ми. Ще изчакаме да мине последният мач за полусезон и тогава ще разговаряме с ръководството”, обясни Флик.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти