Още една треньорска глава падна в Англия

Уотфорд уволни мениджъра Кике Санчес Флорес, след като вчера тимът допусна поредна загуба, този път с 1:2 от Саутхамптън. От ръководството на клуба обявиха, че "в крайна сметка резултатите определиха нашето решение". "Стършелите" са на последното място в класирането с актив от 8 точки, като имат само една победа в първенството от началото на сезона.

Фаворит за заместник на Санчес Флорес е бившият мениджър на Норич и Брайтън Крис Хютън. Испанецът бе назначен за втори път от Уотфорд през септември, когато замени сънародника си Хави Грасия. "Кике е човек с морал и няма съмнения в неготово желание да има положителен принос, но в крайна сметка резултатите опрелиха това решение", коментира президентът на клуба Скот Дъксбъри.

След напускането на Джанфранко Дзола през декември 2013 г., Уотфорд направи девет треньорски смени. Санчес Флорес е третият мениджър от Висшата лига, който е уволнен през последните две седмици, след като Тотнъм и Арсенал се разделиха с наставниците си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти