Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Интер се насочва към Алан от Наполи

Интер се насочва към Алан от Наполи

Интер търси варианти да задоволи изискванията на треньора Антонио Конте за привличането на качествен централен полузащитник. В медийното пространство се спекулира с доста имена, които са в полезрението на “нерадзурите”. Към тях вече трябва да прибавим и това на Алан Маркес от Наполи, твърди “Кориере дело Спорт”.

В Интер са набелязали бразилеца, но на този етап ще е доста трудно да убедят президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис да се раздели с този играч. Затова привличането на Алан е предвидено по-скоро за лятото, когато се очаква “нерадзурите” да разполагат и с по-голям бюджет за трансфери.

От Интер може да пробват да включат в сделката и размяна на играчи. Те ще предложат някого измежду Матиас Весино, Матео Политано или Роберто Галярдини, като ще се надяват така по-лесно да убедят неаполитанците да пуснат халфа на “Сан Сиро”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички