Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Люсиен Фавр за обрата в Дортмунд: На почивката си казахме, че всичко е възможно

Люсиен Фавр за обрата в Дортмунд: На почивката си казахме, че всичко е възможно
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавр заяви, че отборът му не е загубил надежда в нито един моменти и това е причината за обрата през второто полувреме от 0:2 до 3:2 срещу гостуващия на "Сигнал Идуна Парк" Интер в Шампионската лига.

"Не мисля, че през първата част сме играли толкова зле, макар че не показахме и най-доброто. Имаше и позитивни неща. Създадохме ситуации, но за нещастие допуснахме два гола от контраатаки. На почивката коригирахме някои неща, на най-важното е, че момчетата вярваха, че всичко е възможно. През второто полувреме се представихме доста по-солидно. Нападахме по-търпеливо, пресирахме по-добре, не им позволявахме да ни отнемат лесно топката и да организират контри. Бяхме много добри", каза Фавр.

Специалистът изтъкна представянето на крайния бранител Ашраф Хакими, който реализира два гола за обрата.
"Той има много добра офанзивна настройка. Обича да играе в така, въпреки че е краен защитник. Възползва се отлично от ситуациите. Той е страхотен футболист", заяви Фавр.
С победата Борусия (Дортмунд) събра 7 точки и се утвърди на второто място в група F, на точка зад лидера Барселона и на 3 пред третия Интер.

"Всичко е възможно. Групата е много тежка и ние го знаехме още в началото. Славия Прага спря Барселона. Чехите не са отбор, срещу който се играе лесно. Знаем, че ни предстоят още много трудности, но тази победа срещу Интер беше много важна", каза Фавр.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти