И Ролс-Ройс ще бъде част от Sofia Motor Show

И Ролс-Ройс ще бъде част от Sofia Motor Show

Ролс Ройс е емблема за класа и лукс при автомобилите. Затова щандовете или шоурумите на марката винаги са като магнит за посетителите. Така ще бъде и на автомобилния салон София 2019, на който Ролс-Ройс и още над 100 изложители ще покажат най-новите си модели, технологии, продукти и услуги за сектора.

Редица марки, които не успяхме да видим на най-голямото автомобилно изложение във Франкфурт през септември, са ангажирали свои площи за експозицията в София. Така 24-ото издание на Международния автомобилен салон София 2019 се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия от форумите досега, както и може би единственият салон в Европа тази година с участието на всички водещи производители.

Вероятно причината е в различния подход към излагането на автомобилите, който организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България предлагат тази година. Акцентът е в интегрираното представяне на крайния продукт с развитието на технологиите, новите концепции за мобилност и цялостното изживяване за потребителите.

Над 150 автомобила очакват желаещите за тестово шофиране в 4-те зони за тест драйв, както и множество интересни и разнообразни атракции и изненади за посетителите. По традиция един късметлия ще има шанс да си тръгне с чисто нова кола, но нетрадиционно - ще има възможност да го избере между 12 страхотни автомобила.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти