Санчо няма да е в Дортмунд още 5 години, продължават да са сигурни в клуба

Санчо няма да е в Дортмунд още 5 години, продължават да са сигурни в клуба

Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Михаел Цорк е сигурен, че клубът няма да може да задържи младата си звезда Джейдън Санчо още дълго време. Наскоро Санчо удължи договора си с клуба до 2022 година, но интересът към него от страна най-вече на Манчестър Юнайтед не намалява.


"Все още не сме взели решение дали той ще остане в състава и догодина. Но не е нужно да си пророк, за да знаеш, че той няма да играе в Борусия след 5 години", каза Цорк по адрес на младия английски талант пред "Кикер".

"Санчо се разви в Дортмунд. Съмнява ме, че това щеше да бъде възможно, ако играеше за някой от водещите английски отбор. Ние вярваме в играчите още от най-ранна възраст и не се страхуваме да ги пускаме в игра. Санчо е страхотен футболист, той играе, за да се забавлява, а неговата игра е успешна и красива", каза още спортният директор на Борусия.
И преди шефовете на Дортмунд са казвали, че очакват скоро да се стигне до продажба на бившия футболист на Манчестър Сити
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти