Без победител в дербитата на Атина и Солун (видео)

Без победител в дербитата на Атина и Солун (видео)

Големите дербита на Атина и Солун от четвъртия кръг на гръцкото първенство завършиха без победител. На Олимпийския стадион в Атина Панатинайкос и Олимпиакос приключиха при 1:1. Гостите от Пирея откриха резултата малко преди почивката след удар с левия крак на Мигел Герейро. 

През второто полувреме домакините на два пъти получиха право да изпълняват дузпа. Първата от тях бе пропусната от Федерико Македа в 60-ата минута, но при втората Йоан Моло бе точен, за да изравни в 90-ата минута.
Не по-малко драматично бе и в Солун, където ПАОК и Арис приключиха при 2:2. Двата тима си размениха по един гол до шестата минута, а в средата на второто полувреме последователно останаха и с по 10 души. За ПАОК бе изгнен Лео Матос, докато за Арис червения цвят видя бившият играч на Лудогорец и ЦСКА-София Лукас Саша. В 87-ата минута Хавиер Матия изведе Арис напред в резултата, но в добавеното време Йосип Мисич изравни за 2:2.

В класирането водят Олимпиакос и ПАОК с по 10 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти