Тайсън Фюри ще накара Дионтей Уайлдър да "изглежда глупав" в реванша

Тайсън Фюри ще накара Дионтей Уайлдър да "изглежда глупав" в реванша

Дионтей Уайлдър ще бъде загрижен, че Тайсън Фюри ще го накара да изглежда „глупав“ в очаквания им мач реванш през февруари, според треньора му Бен Дейвисън. И двамата трябва да преминат през следващите си двубои, Фюри срещу Ото Валин в неделя сутринта (българско време) и Уайлдър срещу Луис Ортис през ноември, преди да могат да се срещнат отново.

Дейвисън вярва, че Фюри ще влезе в тази среща в много по-добро състояние от онова в противоречивото равенство през декември в Лос Анджелис, преди което бившият световен шампион в тежка категория трябваше да свали около 60 килограма за 12 месеца, след като теглото му се покачи по време на паузата, която си взе от спорта.

“Разбира се, има неща, които Уайлдър би могъл да направи по-добре и съм сигурен, че ще работи по тях. Знам, че ще има по-добра версия на Дионтей Уайлдър, отколкото в първия двубой, но също така знам, че ще има и по-добра версия на Тайсън Фюри.

С Дионтей Уайлдър не можете да бъдете безразсъдни, трябва да сте умни. Голям риск е, но има и голяма награда. Никой не очаква нищо друго освен победа за Фюри над относително неизвестния швед Валин в “T-Mobile Arena” в Лас Вегас. Най-трудният човек, който можеш да победиш в която и да е епоха, за да станеш световен шампион в тежка категория, беше Владимир Кличко “, добави той.

Фюри се завърна и в рамките на шест месеца се бори със световния шампион на WBC Уайлдър, а 90 на 100 от феновете на бокса вярваха, че е спечелил този двубой.
ФИЛИП ВЕНКОВ
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти