Хебър разби кипърци, Марчев с първи голове за "зелените"

Хебър разби кипърци, Марчев с първи голове за "зелените"

Отборът на Хебър (Пазарджик) разби с 4:1 кипърския Агия Напа в контролна среща на Градския стадион в Брацигово. Играчите на Николай Митов тотално надиграха втородивизиония състав на Кипър и си вдигнаха самочувствието, след като допуснаха загуба от аутсайдера във Втора лига Струмска слава в последния кръг. Новият нападател на "зелените" Веселин Марчев, който е бивш играч на Агия Напа, отбеляза първите си две попадения с екипа на Хебър. Божидар Васев и Георги Недялков също вкараха по едно попадение. Опитният защитник Димитър Везалов пък получи червен картон.

Тимът на Хебър е на пето място във втория ешелон на България с актив от 10 точки. Този уикенд играчите на Митов обаче почиват, като ще се готвят за 8-ия кръг, когато гостуват на бившия тим на треньора Септември (София). Кипърците, които са на подготовка у нас, още не са стартирали сезона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти