Поставиха Бербатов в челото на престижна класация

Поставиха Бербатов в челото на престижна класация

Димитър Бербатов получи поредното си признание, попадайки в челото на престижна класация, касаещи времето му в Манчестър Юнайтед. От Planet Football направиха подреждане на футболистите, носили №9 на гърба си при “червените дяволи”, а Берба се нарежда на второ място, като пред него е единствено Анди Коул.

“Много малко играчи биха могли да бъдат определени като енигми, но надали има по-подходящ от Бербатов”, пишат от изданието и добавят, че Бербатов се е представил добре на “Олд Трафорд”, печелейки голмайсторския приз на Премиър лийг, както и две титли на Англия.

“Фъргюсън беше наясно, и то не само за мен, че ако осигуриш на даден играч свобода и вяра да прави това, което може, в правилния момент, разбира се, това е от полза за отбора”, цитиран е Митко в откъс от интервю, което дава по-рано през година.

Челната тройка се допълва от Златан Ибрахимович, а в подреждането попадат още Антони Марсиал, Ромелу Лукаку, Луис Саха, Брайън МакКлеър и Радамел Фалкао.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти