Монако преговаря за двама от Ювентус

Монако преговаря за двама от Ювентус

Монако се опитва да привлече двама футболисти от Ювентус. Френският клуб преговаря с Даниеле Ругани и Блес Матюиди.

Бранителят се бе запътил към Рома, но според "Гадзета дело Спорт" офертата на Монако е по-примамлива за Юве. Римляните предлагат да вземат играча под наем с опция за закупуване, а французите са готови да го купят това лято. Клубът от княжеството е склонен да плати исканата трансферна сума, която е около 35 милиона евро, и няма проблем да се разбере с италианския национал за личните му условия.

Според италианските медии Рома изчаква и не натиска за трансфера на Ругани, тъй като наставникът Пауло Фонсека предпочита да бъде привлечен Деян Ловрен от Ливърпул.

Другият играч, който може да премине от Ювентус в Монако, е Блес Матюиди. "Бианконерите" имат желание да се разделят с него, тъй като имат прекалено много варианти за халфовата линия и Маурицио Сари не смята да разчита на французина. Интерес към него проявяват също Пари Сен Жермен и Байерн, но той не е сред приоритетите им.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти