Мбапе избута Неймар от общата снимка на ПСЖ (видео)

Мбапе избута Неймар от общата снимка на ПСЖ (видео)

Килиан Мбапе буквално избута Неймар от общата снимка на Пари Сен Жермен с трофея за Суперкупата на Франция. Тимът на Томас Тухел победи Рен с 2:1 в Шънджън и стигна до рекордна девета купа. Мбапе отбеляза изравнителното попадение за 1:1, а Анхел Ди Мария отбеляза победния гол.

Неймар не взе участие в срещата, тъй като бе наказан, но и е назад с подготовката. Бразилецът изгледа срещата от трибуните, като не се зарадва особено на победния гол на ПСЖ. Той слезе на терена за награждаването, като дори получи и медал.

В един момент, докато Неймар говореше със съотборник, Мбапе го избута, за да не влезе в кадъра на общата снимка на отбора с трофея. Не е ясно дали френският национал бе ядосан на бившия играч на Барселона, тъй като минута по-късно го прегръщаше, когато Верати издърпа бразилеца, за да бъде със съотборниците си.

Въпреки че се присъедини към отбора в Китай, Неймар многократно показа, че иска да напусне клуба, което създава проблеми на ръководството и някои от играчите в отбора не са очаровани от поведението му.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти