Агентът на Бейл за Байерн: Глупости!

Агентът на Бейл за Байерн: Глупости!

Джонатан Барнет, който е агент на уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл, коментира неспирните спекулации в медийното пространство, които свързват №11 на “белите” с германския шампион Байерн (Мюнхен). Барнет бе цитиран от ESPN FC по темата и коментира твърденията за трансфер по оста Мадрид - Мюнхен като “глупости”.


Баварците търсят варианти за подсилване на фланговете на нападението си, след като Ариен Робен и Франк Рибери си тръгват от “Алианц Арена”. Възможността Бейл да облече екипа на баварците обаче явно не е на дневен ред, поне не и според Барнет.

29-годишният Бейл е преследван от здравословни проблеми и в последните четири сезона е записал участие в 79 мача за Реал в Ла Лига от общо 151 възможни. Преди около месец Барнет отново коментира бъдещето на Гарет, изтъквайки, че желанието му е да изпълни договора си с Мадрид, който е за още три години.

Уелсецът пристигна на "Сантиаго Бернабеу" през 2013 година, когато Реал плати на Тотнъм 100 милиона евро за трансфера.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти