Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Джени Суши се оплака от нова брутална кибератака (снимки)

Джени Суши се оплака от нова брутална кибератака (снимки)

Американската репортерка Дженифър Равало продължава да се оплаква от атаките срещу нея в социалните мрежи. След като преди няколко дни тя обвини в кибертормоз приятелката на Кубрат Пулев  - Андреа, в последните часове американската репортерка заля сторитo си с нови публикации.

Този път нецензурните думи не са отправени от фолкпевицата, а очевидно от фенове на българската звезда в тежка категория на професионалния бокс.

“Духай ми бг к..а, ти си тъпа кучка. Май…а ти, май…а и на майка ти. Знае ли майка ти какво ла.но си?”, пише неизвестен мъж в профила на известната като Джени Суши журналистка.

“Твоята майка е кучка, цялото ти семейство е такова. Нач…й си го. В България имаме много момичета като теб. Но ти си много тъпа кучка. Суши върни се в Турция, там ще те чук.т, както ти искаш, и ще ти дадат пари, защото ти искаш това”, пише друг потребител на социалната мрежа.

“Искам да дам гласност за кибертормоза. Той е реален, няма лице, грозно и тъжно е”, написа Кралицата на голото суши в отговор на нападките срещу нея.

Фенове обаче веднага скочиха в нейна защита.

“Не обръщайте внимание на хората, които говорят лошо. Те са невежи и техните коментари са само отражение на тяхната същност. Ти си страхотен човек и струваш толкова много. Дръж главата си изправена, винаги!”, написа почитател на атрактивната Суши.

“До всички мои приятели - благодаря ви за подкрепата. Ценя ви, всички”, трогна се американката.

Както е известно, Дженифър Равало съди Кубрат Пулев за целувката след боксовата гала в Коста Меса на 23 март. Тогава Кобрата, развълнуван от победата си над Богдан Дину, награби Джени Суши по време на интервю и я разцелува по устата.

В резултат на постъпката му Атлетическата комисия на щата Калифорния го глоби с 2500 долара, отне състезателните му права за срок от шест месеца и го прати да посещава обучителен курс за сексуални посегателства.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти