Балъков: Бараж ще е нещо много сладко, класиране за Европа ще е голям подарък за всички

Наставникът на Етър Красимир Балъков поздрави футболистите си за днешната им домакинска победа с 1:0 над  Локомотив (Пловдив), след която болярите се класираха за полуфиналите в баражите за Лига Европа, където ще срещнат победителя от двойката Славия - Ботев (Враца).

“След като продължаваме, разбира се, че реваншът е сладък. Искахме да продължим напред и за Купата, но мачът вече е забравен. Моите футболисти показаха, че обичат футбола и уважават треньорския щаб.

Ако не бяхме влезли в този двубой с нужната концентрация и мобилизация, щеше да ни бъде много тежко. Първото полувреме ни беше тежко, но изиграхме перфектно второ полувреме.

Ще бъде нещо много сладко, ако стигнем до бараж за Европа. Там ще е, каквото стане. Ако се класираме в Европа, това ще е голям подарък за всички във Велико Търново.

Славия се опитва да бъде по-футболния отбор. Ботев също се опитва, корав съперник е. С Ботев играем по-тежко”, коментира Красимир Балъков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти