Балъков надъхва феновете на Етър

Балъков надъхва феновете на Етър

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков използва социалната мрежа "Фейсбук", за да надъха феновете на тима за предстоящите срещи, в които "виолетовите" могат да стигнат до бараж за място в Лига Европа.

 

 

Първото препятствие към заветната цел на великотърновци е Локомотив (Пловдив), с когото те ще играят в рамките на 3 дни на разменено гостуване.

Съобщението на Красимир Балъков:

"Скъпи приятели, дойде време за решителните мачове, които ни доближават до поставената цел. Остават още само пет стъпки до нея. И първите две са тази седмица на 7-ми май в Пловдив и на 10-ти май във Велико Търново срещу Локомотив Пловдив.

Двубоите с този съперник винаги са носили много висок емоционален заряд, динамика и истинска футболна битка. Не се съмнявайте, че така ще бъде и този път. Затова отново призовавам всички, които имат възможност да дойдат на стадионите в Пловдив и няколко дни след това на „Ивайло“ и да подкрепят момчетата и отбора на „Етър“. Пътя до успехите през сезона ние извървяхме заедно. Нека до края на пътя ни покажем, че футболът във Велико Търново се възражда и ние ще го извървим заедно. Нека за пореден път докажем, че публиката и отборът на Етър са едно цяло и заедно вървят по пътя към успехите. 
Очаквам вашата мощна подкрепа на 7-ми май на стадион Лаута в Пловдив и на 10-ти май на „Ивайло“!
Ваш Красимир Балъков"

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти