Бандаловски надъхва Бодуров преди днешния мач

Бандаловски надъхва Бодуров преди днешния мач

Бившият капитан на ЦСКА Иван Бандаловски надъха бранителя на “червените” Николай Бодуров за попадение в дербито срещу Левски. Националът публикува вчера своя снимка в Инстаграм. Тя е от 1/4-финала за Купата на България срещу Лудогорец в Разград и показва как Бодуров аплодира публиката на ЦСКА-София.

Бандаловски коментира кадъра по следния начин: "Кокиии... Снайпериста!". Десният бек на Берое цитира прякора, даден на Бодуров от Валери Божинов. Бранителят беше наречен по този начин, след като вкара красив гол от дистанция срещу “орлите” за Купата през декември 2017 г. при победата с 2:1. Бодуров обаче призна, че прозвището не му е донесло успех: "Той хубаво ми го измисли прякора, но откакто ме нарече така, нямам гол", заяви наскоро играчът на ЦСКА-София. Точно попадението му срещу Лудогорец в края на 2017-а е последното му до момента.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти