Кубрат Пулев: Бог е с мен, а аз съм след него (видео)

Кубрат Пулев: Бог е с мен, а аз съм след него (видео)

Кубрат Пулев за пореден път благодари на българските фенове и обяси, че е удоволствие да провежда свой мач на родна земя. Кобрата говори след края на откритата си тренировка заедно с брат си Тервел и съперника си на галавечерта в "Арена Армеец" на 28 април Кевин Джонсън.

"Утре ще бъде кантарът, така че може да дойдат хората да ни гледат. Чувствам се добре, чувствам се здрав и добре подготвен. Бог е с мен, а аз съм след него. Честитих рождения ден на треньора си Ули Вегнер. За мен винаги е било удоволствие да играя в България в това красиво време, удоволствие е пред такава публика да изляза, затова им благодаря винаги", каза накратко Кобрата след края на откритата тренировка.



Победителят от мача Пулев - Джонсън ще стане претендент за световната титла на Мждународната боксова федерация, която пък ще бъде решена в мегасблъсъка на "Уембли" на 29 април между Антъни Джошуа и Владимир Кличко.

Betfair предлага специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за  победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

Ще победи ли Кубрат Пулев американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец? Вижте коефициентите!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти