Жозе Моуриньо: Закъсахме го

Жозе Моуриньо: Закъсахме го

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се оплака от състоянието на отбора след последните контузии в тима, като призна, че ситуацията е критична. Вчера по време на двубоя срещу Андерлехт в Лига Европа травми получиха Златан Ибрахимович и Маркос Рохо. "Червените дяволи" спечелиха с 2:1 след продължения и се класираха за полуфиналите, където ще се изправят срещу испанския Селта.

Все още не е ясно колко е сериозна контузията на Ибрахимович, а Моуриньо не даде подробности около състоянието на шведа. Рохо пък е поредният бранител с травма, след като в лазарета са Крис Смолинг и Фил Джоунс. В неделя на Юнайтед му предстои гостуване на Бърнли в мач от Висшата лига.

"Закъсахме. Ерик Байи игра шест мача поред, а загубихме Маркос Рохо и не разполагаме с Джоунс и Смолинг, заяви Моуриньо. - Имаме проблеми, сега загубихме и Златан. Имаме опции, Рууни се завръща, ще видим дали Мата може да се върне преди края на сезона. Ерера не игра срещу Андерлехт. Един жълт картон и щеше да пропусне полуфинала. Мислех да го пусна заедно с Фелаини, но поради контузията на Рохо, не можех."

Португалецът поясни, че след дългото отсъствие Уейн Рууни не е в оптимална форма. Въпреки това той допълни, че неговият опит ще помогне на отбора.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти