Уанда Нара щастлива от дебюта на Икарди, но пак говори за трансфер

Уанда Нара щастлива от дебюта на Икарди, но пак говори за трансфер

Половинката на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара е щастлива от първите дни на двамата в Париж. Нападателят премина от Интер в Пари Сен Жермен като преотстъпен и в събота записа дебюта си в мача срещу Страсбург (1:0), когато се появи като смяна. Дамата обаче пак поде темата за евентуален трансфер на играча в Наполи.

“Приеха Мауро много добре и феновете не спряха да подкрепят тима от началото до края - заяви Нара пред Tiki Taka. - Много ми е интересно да  чувам как се произнася името на Мауро на френски. ПСЖ е водещ клуб, на който никой не може да каже “не”. От всички възможности тази беше най-добрата от логистична гледна точка. А и на децата им харесва тук. Вече се сприятелихме с група хора и ги заведохме на италиански ресторант, за да им покажем какво ядем. Преди малко Икарди обикаляше из града със скутер и ми изпрати снимка. Много е щастлив!”.

През лятото нападателят беше искан от много клубове, като Наполи беше сред фаворитите. Той обаче отказа предложението. Сега Уанда беше запитана дали все пак след време няма да видим трансфер в посока Неапол. “Наполи все още пази парите, които така и не похарчи за Мауро. Така че е възможно през януари да има изненада”, добави аржентинката.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички