Галин Стоянов: Показахме добро лице

Галин Стоянов: Показахме добро лице

Наставникът на Черно море Галин Стоянов похвали баскетболистите на варненския тим след мача срещу Академик Бултекс 99. “Моряците” отстъпиха с 81:84, но оставиха добри впечатления с представянето си.

“Имахме доста резерви по отношение на някои от играчите ни. Неща, които умеят да правят, днес не се получиха съвсем. Борихме се второто полувреме по розличен начин. В началото като че ли влязохме лежерно в мача. След това се върнахме в мача. Проблемът беше, че освен Гавин, който изигра невероятен мач, нямахме друг човек, който да вкарва от тройката. Това не е характерно за нас и ни попречи. Защото начинът на защита на Академик Бултекс 99 провокира далечна стрелба. Вкарах играчи, които са добри на тройката, но днес топката не влизаше. Ако бяха влезли още 2-3 тройки, щеше да бъде друго. По този начин защитата срещу теб става успешна”, коментира Стоянов.

“Имахме шанс да победим, доволен съм от момчетата, имаме и проблеми, но няма да влизам в подробности. Поздравявам Академик Бултекс 99 - спечели залужено, водеше почти през целия мач, по-класен е от нас. Имаме резерви. Победата би ни дала предимство пред преките ни конкуренти, но показахмче добро лице и смятам, че няма да стоим на дъното на таблицата”, каза още Галин Стоянов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти