Енги: Момчетата се стараха доста, но не съм доволен

Енги: Момчетата се стараха доста, но не съм доволен

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров призна, че не е доволен от равния резултат, получен между "тигрите" и Дунав.

"Не съм доволен от точката. Тези точки ни бяха жизненонеобходимо, заслужавахме ги. Младостта си каза думата, положението на Кабов можеше да реши всичко. Момчетата се стараха доста, изпълниха всичко на 100%. Това, което ни куца в завършващата фаза, оказва влияние. Почти във всеки мач опитваме различни варианти, даваме път на младите. Запро Динев е обещаващ футболист, бъдещето е пред него. Това са рисковете на младите играчи, по-опитен сигурно щеше да вкара. Гледаме да изглеждаме във всеки мач по-добре, жалко, че Илия Димитров е контузен. Работим всеки ден. За Купата на България ще дадем шанс на тези, които не са играли толкова през сезона. Ще видим тяхното моментно състояние", каза някогашният бранител на Славия, Ботев (Пловдив) и ЦСКА.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти