Петър Хубчев: Бяхме нервни, на някои им е много тежко (видео)

Наставникът на Левски Петър Хубчев говори след поражението с 0:1 от Ред Бул Брагантино в Австрия. Специалистът призна, че има още много работа пред него и отбора му.

"Нервни бяхме, исках някои неща да се получат в 60 минути от мача, при някои се получиха през целия мач. Имах предвид физическото състояние. Това е най-трудният въпрос при нас, имаме играчи в различно състояние, което е разбираемо, стремим се да канализираме това нещо. Някои неща не са добре, но като цяло сме доволни от полученото. Рано е да говорим. Клише е да кажа, че резултът не ни интересува в такъв мач, целта е да се подготвим, много работа ни чака още тук. Интересува ни и атаката, и защитата. Чакаме до двама-трима да ни помогнат в атака. Ивайло Петков не е дошъл още, грешна ви е информацията", заяви старши треньорът на "сините" след поражението от бразилците.
"И положително, и отрицателно видяхме. Видяха се повече положителни неща, но нека бързаме бавно. При нас положението е сложно - имаме 3-4 групи на различен етап от подготовката. На някои им е много тежко, ама наистина много тежко, но стиснаха зъби. Казах си забележките към момчетата, не спестих нищо на никой. Старанието е уникално, друго бях чувал, но на този етап нямам забележки. Беговият обем е голям, но старанието е добро. Политиката на клуба е да има млади футболисти, не искам да започвам от сега тази тема. Новият плеймейкър? А, той пък е много зле. Той сутринта почти оживя, избяга 12 км. Момчето се стара, въпреки всичко. Търсим още един централен нападател, по-голям, да играе добре с глава", добави Хубчев.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти