Топузаков: Не можем да даваме оценки на новите и Петков, важното е Левски да има успехи (видео)

Легендата на Левски Елин Топузаков призова чрез Sportal.bg да не се правят генерални изводи за новите футболисти след първите им един-два контролни мача. Бившият защитник на сините е категоричен, че те трябва да получат време поне до официалните срещи, а същото се отнася и за новия спортен директор Ивайло Петков.

“Трябва да коментирам малко неспецифично като външен човек, защото от 3-4 години съм извън клуба. Има преструктуриране в клуба. Надявам се с новите хора, с новия треньорски щаб и начертаната дългоспочна политика Левски да се вдигне и да върви само нагоре.

Не можем да даваме оценки на новите. Надявам се, че са подбрани най-точните хора. Това е много сложен процес и може да се допусне грешка. Мисля, че хората ще се справят. Можем да даваме оценки, когато започне първенството.

Не мога да дам мнение и за новия спортен директор. Ръководството е преценило, че ще свърши работа. Винаги ще бъда свързан с Левски. Левски ме изгради като човек и име. 20 години съм в клуба. Но тези нямат нищо общо. Важното е Левски да има успехи”, каза Топузаков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти