Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Греъм Кери: Ще има незабавна реакция, лесно можем да играем в Чемпиъншип

Греъм Кери: Ще има незабавна реакция, лесно можем да играем в Чемпиъншип

Футболистът на ЦСКА-София Греъм Кери обеща край на кризата и съвсем различно лице на червените срещу Осиек в двубоя от втория предварителен кръг на Лига. Ирландецът записа дебют още в първия официален мач на червените срещу Титоград, а оттогава е неизменно в титулярния състав на червените.

“Бях много изненадан от качеството на отбора. Мисля, че този тим може лесно да играе в Чемпиъншип в Англия. Някои от играчите, с които разполагаме, превъзхождат технически много от играчите в Лига 1, така че смятам, че бихме се справили много добре там”, каза Кери в интервю за бТВ.

Той е критичен към моментното представянето на тима в българското първенство. След два кръга червените имат едва една точка, като загубиха от Черно море с 1:3 у дома.

“Последният мач беше неприемлив. Не играхме добре, не създадохме добри положения за голове, а допускахме лесно такива. Мога да обещая, че ще има незабавна реакция от наша страна. Подведохме феновете си, подведохме и себе си. Следващият мач е много важен. Ще тичаме, ще се борим и ще играем добре, надяваме се на добър резултат. Ще е тежък двубой, това е много добър отбор. Знам, че трябва да дадем 110% от себе си”, добави той.

“Не мисля, че нещо се променя кой знае колко за нас. Всичко сме заедно в това. Говорим си открито. След слабото ни предсатвяне направихме точно това - казахме си всичко. Всички знаем къде се намираме в момента и какво трябва да направим оттук нататък”, каза още футболистът по повод официализирането на Люпко Петрович за старши треньор на тима.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти