Пирин Голф и Кънтри Клуб отново събра ентусиасти

Пирин Голф и Кънтри Клуб отново събра ентусиасти

На 17 октомври 2015 г. в Пирин Голф и Кънтри Клуб се проведе голф турнир, организиран със съдействието на фирмите Престиж Бизнес и Екохимпром. Престиж Бизнес, фирма за канцеларски материали и офис техника, е дългогодишен партньор на Пирин Голф и Кънтри Клуб, а Екохимпром, фирма занимаваща се с търговия на почистващи препарати и хотелско обурудване, за първа година подкрепя голфа на Пирин Голф и Кънтри Клуб.

Турнирът събра значителен брой участници от Македония, България, Германия, Англия и Русия. Участниците в турнира играха Скрембъл - в отбори по двама. Голфърите се състезаваха на Корс Б, комбинация от двете игрища на Пирин Голф Клуб – Иън Уузнам и Пирин Пайн. Първото място спечелиха македонците Илия Остойчич и Игор Стоименов с отборен резултат от 49 нетни стейбълфорд точки. На второ място се наредиха Ангел Илиев и Александър Смирнов с общ резултат също от 49 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок отборен хендикап. Третото място бе спечелено от баща и син - Християн и Станислав Данчеви с отборен резултат, само с точка по-малко от отборите, наредили се на първо и второ място.

Малкият Християн е само на 12 години, но вече редовно участва в турнири и печели награди в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Организаторите бяха определили и две специални награди – „Най-дълъг първоначален удар”, на 9-та дупка на игрище Пирин Пайн и „Най-близо до дупката”, на 15-та дупка, на игрище Иън Уузнам. Наградата за „Най-дълъг удар” спечели Стефан Гюрджеклиев, а „Най-близо до дупката” падна топката на Станка Тодорова, на 4,80м от флага.

По време на награждаването присъстваше Любен Янев, управител на Престиж Бизнес. Той благодари на всички присъстващи, че и тази година са станали част от турнира. От името на целия екип на Престиж Бизнес г-н Янев връчи специална награда на Владимир Михайлов, като знак на благодарност за дългогодишното им съвместно сътрудничество. Участниците благодариха на Пирин Голф и Кънтри Клуб за прекрасната организация и хубавото време. Екипът на голф клуба би искал да благодари още един път на всички голфъри, станали част от тазгодишния голф турнир организиран с любезното съдействие на Престиж Бизнес и Екохимпром, както и на спонсорите за тяхната подкрепа и сътрудничество.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти