Много проблеми за Етър, но Кирилов е категоричен: Задължително трябва да спечелим

Много проблеми за Етър, но Кирилов е категоричен: Задължително трябва да спечелим

Етър ще излезе на осмото място в класирането при евентуална победа над Витоша (Бистрица). Успехът над последния в таблицата е стратегически необходим за „виолетовите” с оглед на бъдещето им през сезона.

"Задължително трябва да спечелим, нямаме друга алтернатива”, коментира Росен Кирилов, който за първи път излиза срещу бившия си отбор. Витоша подобрява играта си, отборът доста се стабилизира и ще е тежко. Познавам ги добре, млади момчета и ще се борят до последно. Имаме отсъстващи, но всички мои играчи са с качества, сега трябва да докажат мястото си в Етър. Трудно ще ни е, но трябва да покажем най-доброто и да победим”, категоричен бе Росен Кирилов.

Етър ще излезе без голмайстора си и лидер сред стрелците в лигата Даниел Младенов. Нападателят е играл с контузия за националния отбор срещу Ирландия и после срещу Лудогорец, което налага възстановяването му и той пропуска мача. Младенов ще бъде на линия за следващото гостуване на Арда, увериха от клуба.

Флорент Боджадж и Иван Петков също са контузени и не са на линия. Цар Иван, както го наричат феновете, обаче вече започна подготовка след тежката контузия и до месец ще води пълноценни тренировки.

Още няколко проблемни играчи обаче има старши треньорът Росен Кирилов. Никола Колев, Светослав Ковачев и Ивайло Димитров също лекуваха травми. Те ще бъдат в групата, но не е ясно дали са в титулярния състав. Дебют за „виолетовите” се очаква да направи преотстъпеният от Лудогорец халф Ерол Дост.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти