Люпко: Съдията опропасти всичко, питайте Гриша Ганчев за Бодуров

Люпко: Съдията опропасти всичко, питайте Гриша Ганчев за Бодуров

Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович се изказа остро срещу Станимир Тренчев за днешното му съдийство на “Армията”. Червените спечелиха домакинството си на Царско село с 3:0, но сръбският специалист обяви, че реферът е опропастил всичко. Освен това Петрович засегна и темата с отстранения капитан Николай Бодуров. Той посъветва въпросите да бъдат отправяни към футболиста и собственика на тима Гриша Ганчев, а не към спортно-техническия щаб.

“Мога да кажа, че Царско село е добър отбор с добри футболисти. Демоннстрира добри игри. Победихме силен съперник. Ако Царско село играе така, както през първото полувреме срещу нас, ще затрудни доста отбори.

Царско село има добър тим с класни футболисти.

Имахме две положения през първото полувреме, контролирахме играта, държахме топката. Не позволявахме на противника да стига до нашата врата. Значи първото полувреме сме играли добре. Всичко беше в наша полза. През второто полувреме трябваше да падне гол, както се и случи. После стана лесно - вкарахме втори и трети гол”, каза Петрович, след което атакува съдията.

“Не бива на собствен терен да има такова съдийство. Имаше една чиста дузпа в наша полза. Два пъти ни спряха атаки заради засади. Защо този съдия свири по този начин? Кой му казва как да свири?

Той накрая опропасти всичко. Жал ми е за това нещо, но не мога да си мълча. Съдията трябва да свири 50/50, но не е така”, ядоса се Люпко, който допълни, че и занапред ще продължи да залага на Бусато за сметка на Черниаускас.

“Засега Бусато държи своето място. Три пъти застава на вратата и три пъти не допуска гол. Как да не е титуляр?”, коментира сърбинът.

В заключение той говори и по темата “Бодуров”.

“За Бодуров трябва да питате него. Лично Гриша Ганчев ще прецени. Не питайте нас, а Бодуров и Гриша Ганчев. Нямаме общи гледни точки”, завърши треньорът на червените.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти