Барселона активира клаузата на Гризман утре сутрин

Барселона активира клаузата на Гризман утре сутрин

Плановете на Барселона са утре сутрин да активира откупната клауза на звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, която е в размер на 120 млн. евро, съобщава “Мундо Депортиво”. Според изданието официалното обявяване на трансфера ще стане факт едва когато от Ла Лига потвърдят, че всичко по транзакцията е изрядно.

До седалището на лигата няма да отиде представител на Барселона, а адвокат на играча, който ще предостави цялата необходима документация. Веднага щом на “Камп Ноу” получат потвърждение за успешното активиране на клаузата, официално ще обявят привличането на нападателя. Неговият договор ще е за пет години, като той също е в очакване да се финализира преминаването му в тима, за да отпътува за Барселона със самолет.

В момента Гризман е в Ибиса, вместо да води подготовка с Атлетико.

Интересното е, че днес се появиха информации, че

от утре той може да бъде глобяван заради това според закона

, въпреки че “рохибланкос” могат да се позоват на вътрешния си правилник и да го глобят и за предишните пропуснати тренировъчни дни.

“Марка” пък твърди, че французинът няма да бъде представен пред феновете, които още не са му простили отказа да премине в Барса през миналото лято.

Предсезонната подготовка на каталунците започва на 15-и юли, понеделник, като целта е дотогава световният шампион да е станал играч на отбора.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти