От Левски: Няма сериозно ранени наши фенове и всички задържани вече са освободени

От Левски излязоха с официална позиция след инцидентите в Братислава, при които фенове на тима се биха с ултраси на Краковия и Аякс.

18 Погромът в Братислава след атаката срещу фенове на Левски

Публикуваме позицията на "сините" без редакторска намеса:

"Скъпи левскари,

ПФК „Левски“ се обръща към своите най-верни и горещи привърженици, пристигнали в Словакия, за да подкрепят любимия отбор в днешния мач срещу „Ружомберок“ от “Лига Европа”. Изразяваме своята благодарност, че ще можем да разчитаме на своя 12-и играч в двубоя тази вечер.

По информация, получена в клуба, част от пътуващите сини фенове са били нападнати снощи в Братислава от холандски хулигани от агитката на „Аякс“ и поляци от агитката на „Краковия“.

Българските фенове не са провокирали по никакъв начин нито местните жители, нито гостите на града.

За щастие няма сериозно ранени наши фенове и всички задържани вече са освободени, което е още едно доказателство, че нямат вина за инцидента. Клубът е в контакт с привържениците на „Левски“ и е готов да им окаже съдействие при необходимост. 

18 Погромът в Братислава след атаката срещу фенове на Левски

Изказваме специални благодарности за добрата работа на МВнР и на посланик Чобанова" гласи позицията на клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти