Уейд не знае дали ще продължи

Уейд не знае дали ще продължи

Легендата на Маями Дуейн Уейд няма отговор на въпроса дали ще продължи с баскетбола и през новия сезон. Гардът вече е на 36 години, а през миналия сезон се завърна в редиците на Хийт, след като прекара около година и половина далеч от Флорида, играейки първо за Чикаго, а после и за Кливланд.

“Бих искал да имам отговор на този въпрос. Но днес не разполагам с него. Тази тема е дискутирана доста през кариерата ми до момента. Така че може да прегледате и преслушате някои неща, за да чуете едни и същи отговори отново и отново. Има много различни неща, касаещи това решение”, заявява Уейд, цитиран от The South Florida Sun Sentinel.

Трикратният шампион на НБА също така сподели, че все още не се намира в желаната и необходима физическа форма, но това е нормално с оглед на календара. По думите му все още никой в Лигата не е в състоянието, необходимо за тренировъчните кампове, които ще започнат съвсем скоро.

“Трябва да питате агентите ми за повече детайли. Не съм се интересувал от финансовите неща”, добавя Уейд в отговор на въпрос дали парите ще имат значение за оставането му на терена.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти