Божинов вкара, Лозана би (видео)

Божинов вкара, Лозана би (видео)

Българският нападател Валери Божинов вкара първия си гол в Швейцария. Той бе точен при победата с 3:1 над НК Пажде в мач за Купата на Швейцария.
Елитният Лозана Спорт гостува на тима от долните дивизии, а Божинов бе точен в 25-ата минута, когато даде аванс на своя тим. Стоянович изравни в 36-ата минута, но гол от дузпа на Бенжамин Кололи в 63-ата минута и попадение на Гейсман в 86-ата минута, донесоха победата на Лозана.

Двубоят за купата е важен за Божинов и компания, тъй като в Швейцария, федерацията дава отборна премия при преминаването на всеки кръг. Родният нападател и още трима негови съотборници бяха оставени на пейката преди няколко дни в първенството, но това не се оказа добро решение, след като тима загуби и има само една точка от четири мача в шампионата.

Така Божинов вече има гол в официален мач във всичките държави, където е играл -  Италия, Англия, Португалия, България, Сърбия, Китай и Швейцария.

NK PAJDE 1:3 FC LAUSANNE SPORT SWISS CUP BOJI GOL

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Aug 13, 2017 at 3:43am PDT

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти