Бокс

Еди Хърн: Джошуа – Пулев ще осигури $10 милиона от билети

19 май 2020 | 14:28 - Обновена
Еди Хърн: Джошуа – Пулев ще осигури $10 милиона от билети

Тази криза ще сложи край на лесните мачове, уверен е мениджърът на Ей Джей

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн продължава да е сред най-търсените хора в световния бокс в момента. Британецът се опитва да рестартира работата на компанията си Мачрум, като основната му задача е да постигне споразумение с хората на Кубрат Пулев и Боб Аръм за нова дата и място на битката между двамата. Той говори от дома си в Есекс.

Крис МАНИКС, DAZN

Водещата фигура на Мачрум – Еди Хърн говори с нас от дома си в Англия. Как си Еди?

- Всичко е толкова странно, защото съм си у дома. Не съм летял от февруари, като се очертава да не го направя и сега за юни. Чувствам се много добре – спя отлично, опитвам се да тренирам у дома, защото няма какво толкова друго да правя. Колкото до организацията на мачове, видяхме как UFC вече стартираха, но за мен е период, в който прекарвам повече време със семейството си и имам възможност да премисля накъде отива бокса. Бяхме стигнали наистина до невероятно високо ниво, защото всяка една галавечер носеше солидни приходи. Сега тази пауза ни позволи да се поуспокоим, да видим къде са позитивите и къде са негативите. Това време ни помогна, както на мен, така и на хора като Боб Аръм, да седнем и да премислим нещата. Да се опитаме да нагласим всичко както трябва и да започнем да планираме бъдещето. Надявам се, че тази лудост ще приключи възможно най-рано и вече съм готов за работа. Нямам търпение. Всичко е толкова странно, защото седмица преди да настъпи пандемията, бях завършил разширяването на пазара на компанията ни – Австралия, Средния Изток, Канада, Германия и изведнъж всичко ни разтърси. Но такъв е животът.


Какъв извод ще си направиш от това, което Дейна Уайт и UFC успяха да организират? Мачове без публика е възможно и това се видя. Определено не са най-бляскавите за участниците, но поне по телевизията изглеждаха доста добре…


- Преди няколко седмици дадох интервюта, в които казах, че това оставя лош вкус, защото няма публика. Но истината е, че не изглежда чак толкова зле. Когато един започне да го прави, това означава, че и останалите могат. Трябва да аплодираме Дейна Уайт, че съумя да организира подобни галавечери. Аз не бих го критикувал, но продължава да ми се струва някак нередно. В САЩ е различно, защото става въпрос за отделни Щати, докато тук при нас все още не е разрешено. В петък му пратих съобщение и му написах – „Ти си едно лудо ко*еле“, а той ми отговори – „Благодаря ти братко, оценявам го“. Вчера ми писа, че вече е отворил кутията и е време аз да поема щафетата. Много сложна организация. Харесва ми факта, че по телевизията

може да чуете нанасянето на ударите

от бойците, да чуете как дишат тежко, когато са загазили. Все още обаче картината с празните седалки не ми стои добре. Когато започнем да го организираме тук, при нас, няма да е така. Не съм наясно как точно ще запълним тези празни места, но ще го направим. Аплодирам UFC, че преминаха през всичко това. Допуснаха грешки, знаят го, защото видяхте, че преди първата галавечер един от бойците и двама от щаба му дадоха позитивни тестове. И всичко това, въпреки че бе на изолиран лагер и го провериха две седмици по-рано. Така че рискът все още съществува.

Кога смяташ, че ще може да се проведат големи галавечери в бокса?

- Трудно е да се каже, защото не става въпрос само за организацията на събитието. Тук говорим и за самите боксьори – те трябва да са подготвени, а обикновено това отнема около 8 седмици. Разбрах, че Топ Ранк подготвят галавечер на 13 юни, а това е след по-малко от месец. Боксьорите ще направят 5-6 спаринга и трябва да са готови? Не мисля, че това е правилно. Не искам да направя такива мачове, особено за световните титли. Няма как да звънна на някого и да му кажа – след три седмици си на ринга. Аз гледам по-скоро към юли, при това най-рано. Колкото по-дълго изчакваме, толкова повече бариери ще паднат. Всички ще загубим пари, това е ясно, но трябва да сме сигурни, че ще получим подкрепа от телевизионните компании.

Еди, съгласен съм с теб, но трябва да приемеш, че няма как да организираш галавечер, в днешно време, без да поемеш риск. Отделно – как ще се конкурираш през есента и зимата с всички големи спортни събития, които ще бъдат възобновени?
- Ще се върнем максимално бързо, но трябва да сме в безопасност. Това е свързано и с телевизията. Затова смятам, че юли е добър период. Не става въпрос само за конкретна дата, но и за график. Може да изготвим такъв до края на годината и хората да са наясно какво предстои. Големият проблем ще бъде свързан именно с графика. Тук при нас, ще се сблъскаме с провеждането на Висшата лига, което означава заети стадиони. Това означава, че трябва да сме креативни. Реалността е такава, че

само големите мачове ще оцелеят

в днешно време. Малките срещи ще имат проблем с липсата на пари. Кризата означава – край на лесните мачове. Край на претенциите – биеш се с този, който ти се каже, без да отлагаш и да бягаш. Не искам да върна бокса със слаби мачове. Ако върнем бокса със слаби мачове, това ще нанесе огромни щети на целия спорт.
View this post on Instagram

It’s looking highly unlikely that Joshua-Pulev will take place in the U.K. now, according to Eddie Hearn. The fight was originally scheduled for Saturday 20th June at the Tottenham Hotspur stadium, however the fight was postponed due to the pandemic we are all currently going through . Hearn, who was speaking to Chris Mannix on the Sports Illustrated podcast, advised that the fight will now likely take place in October or November and will probably be abroad. The reason why is because Hearn does not like the idea of AJ fighting behind closed doors in the UK, whereas countries overseas are starting to relax their lockdown restrictions more then we are . One of the countries interested in Joshua-Pulev is Croatia, who like the idea of staging the fight in a coliseum type setting. There has also been interest from the Middle East, where a limited amount of fans can attend but more importantly for Hearn, a significant amount of capital can be generated. Let me know yo it thoughts in the comments below . . #boxing #mma #fitness #kickboxing #muaythai #ufc #training #boxingtraining #gym #fight #boxeo #martialarts #fighter #workout #motivation #sport #wrestling #jiujitsu #boxinglife #boxer #karate #fitnessmotivation #sports #FloydMayweather #champion #fighting #MikeTyson #JoshuaPulev #TysonFury #AnthonyJoshua

A post shared by The Boxing Lowdown (@boxinglowdown) on May 18, 2020 at 10:22pm PDT


Да, но как ще накараш тези момчета да рискуват всичко, след такава пауза?
- Не става въпрос аз да искам това. Те трябва да го искат. Каква е ползата, след толкова голяма пауза, да изправим звезда срещу абсолютен анонимник? Кой ще иска да плати, за да го гледа? Това е моментът, в който боксът може да извлече огромна полза, защото зрелищните срещи ще ни върнат публиката. Не само на трибуните, но и по телевизията. Връщаме се с качество или останалите спортове ще ни смажат.

Разбират ли боксьорите какво имаш предвид – по-трудни мачове за по-малко пари?
- Смятам, че да. Не искаме да спрем да им плащаме големи пари, но трябва да сме сигурни, че наистина са ги заслужили. Тоест – да се бият срещу големите имена, за да получат големите пари. Тук дори не говорим за промоутърите. Говорим за телевизиите – те няма да искат да излъчат галавечер, в която

шампион се бие с някакъв чувал.

Защото ще вложат пари, за да го излъчат, а няма да получат нищо. Сега е времето да разтърсим света на бокса. Да, може и да има косвени жертви от това, но или ще е сега, или никога. Това е най-големият ни шанс да върнем нашия спорт на върха.

Двубоят на Джошуа с Руис в Саудитска Арабия осигури сериозни приходи на DAZN, въпреки че не се очакваше това. Търсиш ли подобни екзотични дестинации?
- Първо трябва да уточним, че от DAZN не бяха доволни, че правим този двубой там. Те очакваха малко приходи, но истината е, че организацията на тях им коства по-малко, отколкото би струвало в САЩ, а цифрите на платения канал бяха идентични. Така че – тези дестинации работят отлично за всички. И разбраха, че това е плюс. Преди карантината имахме опции за Казахстан, Китай, Саудитска Арабия, Абу Даби и всякакви различни територии. И сега телефонът ми не спира да звъни и ще има такива там, но сега хората имат по-големи проблеми. Битката на Джошуа с Пулев може да осигури 10 милиона долара от билети. Е, трябва ли да го правим при затворени врати? Къде ще отидат тези 10 милиона долара? Затова трябва да сме креативни и да търсим нови арени. Имаме Австралия, където почти няма нито един случай. Някои страни ще се възстановят по-бързо и трябва да сме адаптивни.

Мачът с Пулев може ли да се проведе във Великобритания, предвид карантината при вас?
- Това е мач, който ще се проведе тази година. Работим усилено – миналата седмица стигнахме до амфитеатър в Хърватска, където искат да са домакини. Средния Изток също. Искаме да го направим на Острова, но да съм честен, не виждам как ще стане. Как да проведа мач на Ей Джей пред празни трибуни? Цялата му кариера, всичките му срещи са били пред пълни стадиони.

Той се зарежда от тази енергия.

И сега в едно тъмно студио? Няма да е правилно. Ей Джей е различен и смятам, че той ще се бие между септември и ноември. Уайлдър и Фюри имат същия проблем, защото могат да генерират приход от 10-15 милиона долара от билети. Победителите от тези битки могат да се срещнат догодина и трябва да са в сходен период. Ясно е, че някои мачове ще са при затворени врати, няма да е лесно. Започвам с Уайт – Поветкин на 4 юли и ще видим какво ще стане. Това също е голям мач, който може да осигури 1,5 милиона долара от билети. Но ще си позволим да го жертваме.
Превод: "Тема Спорт"

Още по темата
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 3602

Добави коментар ›› Коментари (12)

Ибача до VfV
(Гост)
12
отговор
20 май 2020 | 14:03

Песъкъ е прав требва дате линчуват и после да бъдиш ибан пред парламента Рейтинг: 3 4

VfV до мега пъпеш
(Гост)
20 май 2020 | 16:59

Как няма да е прав за теб пъпеш, нали сте тризначки с комплекс Трябва да можете рани глупи! Рейтинг: 3 0

Пенчо Ибача до VfV
(Гост)
11
отговор
20 май 2020 | 14:00

Парву я немъм обшту сас Песъкъ слушъй VfV шти дам дами ъсвълтиръш кафеватъ точкъ със изик ставули но посли штими дадеш дати дати направя прубойна на дупинцито ти задъ можи посли да сиреш кату крава ставали така VfV Рейтинг: 2 4

VfV до тъпанар
(Гост)
20 май 2020 | 17:04

Не ми даваш !!!! Аз те асфалтирам ! За такава драка като теб , май ще си заслужава да спра кранчето на добротата в мен за десетина секунди Време в което ще получиш доста удари. Ще са със средна сила Иначе и един ти е достатъчен !!! Чудя се ,...хората творят , правят добро ,работят за другите ,ти пишеш за еване и кафяви дупки КАК ДА НЕ ТЕ КОРЕГИРА колега или лично аз !Ти не си за тази работа ,пъпеш !! Не си !!! Рейтинг: 3 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Никол
(Гост)
10
отговор
20 май 2020 | 10:25

Всеки регистриран преминал KYC верификация на акаунта получава 30 000 CNG токена равни на 300$!За всеки регистриран потребител през вашият реферален линк получавате още 300$ в CNG токени.https://coinsbit.io/referral/4d5bfc3c-68c2-4a0d-a097-8f3b446af154 Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Моника Георгиева до мъжле
(Гост)
9
отговор
20 май 2020 | 10:24

Когато са ви зачевали семето на бащите ви е било забъркано с ушна кал и плюнки май, а майките ви са сядали на камъка на който бащите ви са се изхвърляли за да поемат вас във видна чорба от какво ли не!!! Нямам о яснение за поведението ви. Каквито и закачки да имате по между си едва ли ще се държат мъ е по- недостойно. Наследниците ви ще са мивки, които няма да знаят, че бащите им които пред тях играят чужди роли всъш ост са най- долни утайки и се възбуждат от себеподобни гнусляци. Какви ли чорайбета сте.... Рейтинг: 3 2

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Тези ивачи на мъже и деца
(Гост)
21 май 2020 | 05:45

Трябва да се разкарат !!! Не бих писал и за двете страни това !Изобщо няма място за сравнение черно и бяло или пожар и вода която спира разрастването му !! Едната страна си пише за бойни спортове и физическа подготовка, спортна психология и прочее и няма проблеми със стотици хора Двама трима искат да внушават,че мъжете е добре да се любят и пишат за детски и юношески задни части и любене и на такива покрай мъжките Е? ....ееее?? Това какво е ? И изобщо , защо да се мълчи на такива и защо да ме им се показва ,че са неприятни И точно ТЕ са тези ,които трябва да спрат !Има хора , които ще го коригират иначе Рейтинг: 2 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Песъка
(Гост)
8
отговор
20 май 2020 | 09:12

От статията нищо не прочетох, но коментарите както винаги са шик, благодарение на педала ВфВ.Тоя отдавна е заслужил да бъде линчуван и ибан на площада. Рейтинг: 2 6

Питбулът
(Гост)
20 май 2020 | 10:03

Песък ли си ибач ли си внимавай че ше се заема лично с теб. Рейтинг: 4 2

123
(Гост)
7
отговор
20 май 2020 | 08:16

Andrei4eto izgoni BAALARA ciganski ha ha ha sega i ma4 nqma da ima taka se pada na pomiara pylio Рейтинг: 0 3

VfV
(Гост)
6
отговор
19 май 2020 | 21:11

Не мисли една не малка част от това ,което казва ! Толкова да се е променил ,по време на пандемията.. хм,? Рейтинг: 7 1

До VfV
(Гост)
5
отговор
19 май 2020 | 21:10

Шерли, къде е реалиста.Откакто го изгони преди години, никакъв го няма. Рейтинг: 0 10

VfV
(Гост)
19 май 2020 | 21:18

А, не..ти дасе имаш с Къна!! Не аз-теизначките / ти си едната !!!.вие го ,,изгонихте" ! Бяха страшни заплахи,към горния човечец !Даже един от вас ми пишеше ,как той бил шматка и предател и ще е първия който би ме предал при уличен бой! Хахахаха .. Но той е ТУК !! Сега прави ли ти впечатление,че има доста "реалисти" ??????? Рейтинг: 8 1

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

VfV
(Гост)
19 май 2020 | 21:35

Много ИЗЛИШЕН или много глупав ??...въпрос!! Рейтинг: 7 0

Абе VfV
(Гост)
4
отговор
19 май 2020 | 20:10

Шерлока,един единствен главанак с ник ричи беше предразположен към теб и ти го изгони.Може ли така да го засрамваш.То бива подмазване,ама ти пак приесоли манджата.Пфу! Рейтинг: 3 11

VfV
(Гост)
19 май 2020 | 20:22

Освен ако ти женчо,си ричи,защо не ? Интригантка мъничка!Измисли нещо по оригинално !Тази интрижка ти е тъпа Рейтинг: 9 1

VfV
(Гост)
19 май 2020 | 20:23

Ти кажи защо към теб няма нито един. ..пък си и мразен ! За себе си се грижи ,не за мен ....разбра ме! Рейтинг: 7 1

Хърн
(Гост)
3
отговор
19 май 2020 | 18:24

Забележете тактиките на Хърн лисицата. Кубрат от безполезен се оказа нужен. Защо да не се бият лятото Джошуа - Пулев, есента Джошуа - Усик и победителят след двете срещи да се бие с Фюри или Уайлдър? Хърн сега ги нагласи и извади Усик от картинката. Пулев като по-сигурен мач се мисли да го отложи за есента хем да поостарее и с Усик 2022 най-рано, да може и той да стане на 35 и да вземе да се забавя. Рейтинг: 2 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Абе
(Гост)
2
отговор
19 май 2020 | 16:06

Не публикувате толкова дълги интервюта, няма кой да ги чете, съобразявайте се с интелектуалния багаж на посетителите във форума. Рейтинг: 11 3

VfV
(Гост)
1
отговор
19 май 2020 | 16:00

Сто пъти го прочетох това интервю и нищо не разбрах.Няма да го чета за 101 път.Ричи,надявам се ти поне да си го схванал, пиши когато си готов, макар малко да ти се сърдя...ти знаеш защо...Поздравите-Поздравите мирянино! Рейтинг: 6 15

VfV
(Гост)
19 май 2020 | 17:08

Мним VFV доста лигава тризначка си ! Какво постигаш , викаш ме , не можеш без мен ли? Да пиша,да даря ! Или проектираш нещо в себе си,но не си толкова интелигентен ,че да го осъзнаваш ? Рейтинг: 12 1

VfV
(Гост)
19 май 2020 | 17:09

Закачкаш ричи,ах ти закачкоооо! Но и той е зает с жена и деца и той не ще мъж закачка -тризначка Рейтинг: 9 1


							
						
Кога жените спряха да целуват мъжете и това стана ... 29 март 2019
Целувката комай вече не е израз на любов, радост и близост, а повод за насаждане на омраза и разделения. Пушилката, която се вдигна поради импулсивната целувка на боксьора Кубрат Пулев с американката, самонарекла се ...
Кубрат Пулев: Ще поразя Джошуа като коронавирус 05 май 2020
Благодаря на Господ, че ме е съхранил и ми е помогнал в много рискови ситуацииКубрат Пулев отбеляза вчера своя 39-и рожден ден. Най-успешният ни боксьор при професионалистите говори пред „Тема Спорт“ за ...

Левски | ЦСКА | Лудогорец | Първа лига | Втора лига | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Волейбол | Тенис | Формула 1 | Баскетбол

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.