Треньорът Черно море Илиан Илиевне скри разочарованието си след загубата с 1:2 у дома от Лудогорец.  Той косвено упрекна рефера Ивайло Стоянов, срещу когото се чуваха и скандирания от трибуните по време на мача."Първа загуба, но не ги гледам така на нещата. Позитивното за мен е, че надигравахме Лудогорец в голяма част от мача. Контузиите и грешките ни дойдоха в повече. Първият им гол падна срещу събитията на терена, не предвещаваше това да се случи. Двете неща, от които съм недоволен, е че загубихме и че двама се контузиха. Утре ще разберем какво е състоянието им, ще имат преглед тогава.

Голът им стана при опасност и контра, след което последва центриране, но такива неща се случват. Имахме малшанс, защото при всяко единоборство се свиреха постоянно фаулове за Лудогорец. Нямаме от какво да се срамуваме, напротив, гордея се с отбора. Трябва да играем така с всеки съперник, независимо от името му. Трябва да държим топката и да се стремим да победим.

Не искам да коментирам съдиите. На 51 години съм и 40 години съм във футбола. В България още като стане назначение, всичко е ясно. Пожелавам на съдиите да са живи и здрави, да няма натиск. Да не влизаме в детайли, защото на хората им писна и им се чудя на хората защо си хабят нервите с нашия футбол. След Славия го казах, че ни приземиха и да си се боричкаме в средата.

Хубавото е, че излязохме, играхме футбол, опитвахме се да се надиграваме, но загубихме", каза Илиев.