На 8 август, от 20.30 часа, на стадион „Локомотив“ в град Пловдив ще се проведе среща между отборите на ПФК Локомотив и ФК Страсбург.

В деня на мача – четвъртък, съгласно заповед на кмета на Община Пловдив, е забранена продажбата на алкохол на територията на спортния комплекс.

Възможно е в часовия период между 19.00 ч. до 23.00 ч. да бъде въведена временна реорганизация на движението по бул. „Освобождение“ от кръстовището му с бул. „Менделеев“, ул. „Димитър Ризов“ по продължение с ул. „Цветан Лазаров“ до кръстовището между бул. „Санкт Петербург“ с ул. „Лев Толстой“.

Преди, по време и след приключване на футболната среща, полицейските служители ще следят за опазването на реда и недопускането на инциденти на територията на Пловдив. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. 

За да се избегне струпване на желаещи да гледат мача, вратите на спортното съоръжение ще бъдат отворени в 18.30 часа.

На изградените контролно-пропускателни пунктове полицаите ще извършват щателни проверки, а при охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

Призовават се привържениците да спазват стриктно разпорежданията на  служителите на реда; нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

СНИМКА: Официален сайт на Локомотив (Пд)