БГ Футбол

Лидерът на Сектор "Г": Такова селяндурско управление не е имало, Ганчев доведе още по-големи питони отпреди

24 юли 2019 | 11:15 - Обновена
Един от лидерите на Сектор “Г” Росен Петров - Животното разкритикува силно ръководството на ЦСКА-София. Известният фен е на мнение, че управата на тима е "подвижден цирк" и “такова селяндурско управление” никога не е имало. В откровен разговор пред "България Днес" Петров говори за кризата в отбора и в управлението на клуба.

- Росене, защо се стигна до конфликт между феновете и част от ръководството на отбора?

- Публиката подкрепя отбора, но е и коректив. Когато вижда, че нещата не вървят, е нормално да роптае и да недоволства. Поне публиката на големите отбори, която е свикнала да побеждава. Така е в цял свят. "Реал" печели три пъти поред Шампионската лига и след два слаби мача на стадиона се развяват 100 000 бели кърпички. ЦСКА е роден, за да бъде на върха.

- Каква е вината на Стойчо Стоилов за кризата в клуба?

- Работата му е да отиде в Африка, Азия, Марс, Подгомер или Челопеч да хареса футболисти, да ги презентира пред треньора. Ако те съвпадат с неговата визия и собственикът извади парите, те биват привлечени. Защото отговорност за успехите и неуспехите носи само треньорът. Дотук стигат правомощията на главния скаут. Когато той се изживява като треньор, когато държи някои футболисти да играят на всяка цена, значи нещата са много объркани. Стойчо Стоилов ако иска да е треньор на отбора, да застане и да го обяви. Да каже - аз намирам футболисти, аз ги привличам, аз ги одобрявам, аз ги пускам на терена, а Ганчев само дава парите. Да застане пред цялата "червена" общност и да каже какъв е. Ако е само главен скаут - тогава да си затваря лайняната уста. След като свършат ангажиментите му, той на стадиона е един обикновен фен. А не да казва, че публиката подрежда отбора. Ние казваме това, което виждаме. Не споря, че той е по-голям футболен специалист от нас. Но когато 5000 човека виждат едно, а един вижда друго, то тогава няма сила, която да ме убеди, че той е правият. На мача с "Черно море" пет минути преди цялата публика да започне да освирква Стойчо Атанасов, аз отидох и му казах: "Докога ще го търпим този? Само аз ли виждам, че това момче не е подходящо за този отбор?" Той ми заяви, че Стойчо Атанасов е много добър футболист, той настоява да е в отбора и трябва да му се даде шанс. Три години му се дава такъв и всеки мач върши безобразия. Ама той бил млад, бил българин и бил бърз. Само че има много млади и бързи българи, които са лекоатлети. Заека също тича много бързо, но не е футболист. Ако Стоилов е старши треньор, да застава долу на пейката и да носи отговорност. Не да води разни ментета и после да казва - треньорът това, треньорът онова.

- Какво мислите за рокадите в треньорския щаб?

- Каква е тази гавра, каква е тази простотия? Люпко вече е старши треньор, а Добри Митов става помощник. Все едно досега не беше така. Това е някакво безумие. Досега кой носеше отговорност? Ако е бил Добри Митов, да го бяха уволнили. Не да бъде преместен като помощник със същата заплата. От него нищо никога не е зависело. И сега е с абсолютно същата тежест - нула. При него единствената промяна е на хартия. Нито някой го е слушал, нито е правил селекция, нито е подреждал отбора, нито е водил подготовка. Щом Стойчо Стоилов иска да има отбор, да си направи клуб по селата, да си води футболисти и да си ги подрежда. Да прави интриги на треньорите, да се мисли за най-големия футболен специалист. Защо от седем нови попълнения играе едно? За какво тогава правиш тези трансфери? Защо пускаш същия отбор, който бе разкован от "Ботев" на "Армията". Същите негодяи. Защо взимаш нови, като няма да играят? Да излезе Гриша Ганчев, да каже кой носи отговорност и да си знаем. Ако това е Люпко и той ни направи шампиони, ще го носим на ръце. Досега имаше групова безотговорност с този триумвират. Четвърта година се случва едно и също. Ганчев дава по 12-15 млн. лева на година, за какво? За да гледа това нещо. Съмнявам се, че му харесва, все пак го познавам като човек. Сигурен съм, че той се е нервирал пет пъти повече от мен и е викал, крещял и псувал по всички господа.

- Ще кажете ли позицията си на Гриша Ганчев?

- Аз с Ганчев не поддържам връзка отдавна. Телефонът му е публичен и знам доста фенове, които денонощно го тормозят. Ние не сме Ловеч. Там се отразяваха по четири мача на година, плюс европейските. В ЦСКА се пише и за смяната на чистачката, под постоянен мониторинг сме. Ако някой си мисли, че може да дойде в ЦСКА и да го управлява като Ловеч, проблемът е в него. На това ръководство е даден пълен картбланш от четири години и продължаваме да го подкрепяме. Ние няма да воюваме, но можем да задаваме въпроси защо се случва всичко това. Не можем да нареждаме на Гриша Ганчев какво да прави. Но той трябва да даде отговори. Дали футболистите толкова си могат например. Същият този отбор до последния кръг бе в борбата за титлата, а сега не иска да мръдне. При Любо Пенев в един от мачовете играха по абсолютно същия начин като с "Черно море". Двама-трима португалци, още двама легионери, които са си групичка, се криеха по терена. Тогава Любо дойде и ни каза: "Има още 5 мача. Аз не мога да си позволя заради мен ЦСКА да не играе в евротурнирите". И си тръгна. Но дойде два дни преди това да ни го каже, не е избягал, както се говореше. Ама той футболистите много натягал, ама той нямал добро отношение към тях. А Люпко има ли? Онзи ден като спря агитката да пее, целият стадион чуваше как всяка втора приказка му е "пи*ка ви матерна". Иначе Любо Пенев ги карал много да тренират и им говорил едно и също. Какво да им говори - всеки път различна приказка за лека нощ ли?

- Какви са другите проблеми в ЦСКА?

- Задайте въпроса кой е докторът на този отбор? Кой отговаря за възстановяването, какви медикаменти се ползват, колко се дава за тях. Нямаме допирни точки със средните европейски отбори в нито едно отношение. Ако мислят, че с това успиване четири години ще постигнат това, което са направили в Ловеч - да има 50 платени фенове с едни барабани и свирки - няма как да стане. Публиката на ЦСКА е будна. На "Армията" са освирквани световно признати футболисти. Навремето сменихме Спас Джевизов за един равен. Този отбор в момента има 15 директори. Имаме директори за всичко, има и такива, които не отговарят за нищо. Но нямаме доктор. И рейс нямаме, ама не било важно. Защо всички отбори в Първа лига имат автобуси, а ние не? Никой не строи от покрива. Какъв е смисълът да даваш едни милиони за второ-трето място. Ето, "Черно море" събра отбор за един месец и ни направи смешни.

- Отборът има и очевидни проблеми с физическата подготовка.

- Видяхме ги, че не могат да ходят. Има два варианта - или не искат и правят пак техните педерастки бойкотчета, или не могат. Има го варианта и да е сбъркана подготовката. Пак опираме до това кой е отговорен, кой е кондиционният треньор. Да излезе той и да каже защо. Киро Динчев постоянно ходи да се учи, но може и да не е в него проблема, а футболистите да не искат да играят. На тези въпроси трябва да си отговорят хората, които дават парите. Дали някой не е нареждал на Киро как да води подготовката...


- Къде виждате решението на кризата?

- Решението трябва да вземе собственикът. Най-важното е всяка жаба да си знае гьолчето и да не се бърка в работата на другия. Всички да работят заедно и всеки да изпълнява ролята си. Представяте ли си главен скаут в голям европейски отбор да се обади на треньора и да каже: пусни го тоя, щото много ми харесва. Далеч съм от мисълта, че някога в ЦСКА треньорът ще може да си избира футболистите. Но поне с това, с което разполагаш, ти да преценяваш кой да играе. Мислите ли, че Добри Митов е имал думата при един трансфер? Примерно на вратаря от четвърта дивизия на Бразилия, който не може да хване и грип.

- Недоволство има и към Данаил Ганчев, сина на собственика, който също има важна роля в клуба.

- На Данаил Ганчев спортният връх в живота му е да се научи да кара мотоциклет. Той като какъв дава компетентно мнение по футболни теми? Този човек, който е отсъствал от час по физическо. Преди пет години като го питаха какво става в Ловеч, казваше: А-а-а, не знам, аз от футбол не разбирам. Действително не разбира. Пред мен е заявявал, че не гледа футбол и не го интересува. Четири години по-късно дава компетентно мнение кой какъв футболист е. То ако за три години се ставаше такъв специалист... Ние гледаме футбол от 40 години и не сме се научили. Изведнъж някакъв човек, който на 35 години за първи път отива на стадиона, става корифей. Навремето в училище, когато играехме футбол десет на десет, оставаха няколко, които никой не ги иска. В неговия случай той се е научил да кара мотор. Това, че единият ти е син, а другият много добър приятел, значи ли, че могат да управляват ЦСКА? И харесва ли му на Ганчев начинът, по който те ръководят клуба. А ако той решава всичко - да излезе и да го каже. Няма как феновете да стоят кротко и да гледат тези безобразия. Тук нещата нямат нищо общо с частни проекти като "Лудогорец" и "Литекс". Собственикът трябва да се съобразява с публиката и да знае, че може да бъде охулен. Когато нещата не вървят, тя е много докачлива и е готова за крайни действия. Това, че някой издържа ЦСКА, не значи, че трябва да сме му сляпо благодарни, да му се кланяме и да му лижем задника. ЦСКА е апетитна хапка.

- Очаквате ли нещо да се промени?

- Не. Сега ако загубим от "Осиек", кого ще изгоним, Люпко ли? Няма, защото нали уж води отбора от една седмица. Ние сменихме четирима треньори миналата година, ръководството ни е подвижен цирк. Не се знае кой пие, кой плаща. Всеки мрази някого, всеки прави интриги. Ганчев като дойде на "Армията", каза, че тук било пълно със змии, но дошли таралежите. Но май доведе по-големи питони отпреди и изглежда не го осъзнава. Или не му се иска да е така. При Божков имаше съмнения за уговорки, при Лупи се наслушахме на лъжи, при "Титан" беше пълно безхаберие. Но такова селяндурско управление не е имало никога.

efbet Лига
2 кръг, събота 20 юли
ЦСКА-София
1:3краен резулат
Черно море
Стадион: Българска армия
Съдия: Георги Кабаков
30
4
3
24
16
6
20
10
14
9
22
25
2
5
33
44
6
71
23
9
90
20
4-2-3-1
4-2-3-1
Титуляри
Витаутас Черниаускас Витаутас Черниаускас30 Иван Дюлгеров25 Иван Дюлгеров
Стойчо Атанасов Стойчо Атанасов2 Виктор Попов6 Виктор Попов
Божидар Чорбаджийски Божидар Чорбаджийски4 Мирослав Енчев33 Мирослав Енчев
Нуно Томаш Нуно Томаш24 Стефан Станчев5 Стефан Станчев
Жеферсон Жеферсон3 Цветомир Панов2 Цветомир Панов
Рубен Пинто Рубен Пинто6 Васил Панайотов71 Васил Панайотов
Кристиян Малинов Кристиян Малинов15 Патрик Андраде7 Патрик Андраде
Греъм Кери Греъм Кери8 Аристоте Н'Донгала38 Аристоте Н'Донгала
Тиаго Родригес Тиаго Родригес20 Родриго Енрике72 Родриго Енрике
Евандро Евандро10 Мартин Минчев90 Мартин Минчев
Али Соу Али Соу22 Исмаил Иса9 Исмаил Иса
Резерви
Вив Соломон-Отабор Вив Соломон-Отабор14 Димитриос Хантакиас44 Димитриос Хантакиас
Жанио Бикел Жанио Бикел16 Жордао20 Жордао
Тони Уот Тони Уот9 Йонуц Неагу23 Йонуц Неагу
89' Родриго Енрике  Родриго Енрикеизлиза
Димитриос Хантакиас  Димитриос Хантакиасвлиза
88' Виктор Попов  Виктор Поповчервен картон
81' Патрик Андраде  Патрик Андрадеизлиза
Йонуц Неагу  Йонуц Неагувлиза
77' Аристоте Н'Донгала  Аристоте Н'Донгалаизлиза
Жордао  Жордаовлиза
76' Цветомир Панов  Цветомир Пановжълт картон
Аристоте Н'Донгала  Аристоте Н'Донгалажълт картон
Тони Уотгол Тони Уот  74'
Тони Уотжълт картон Тони Уот 
Тиаго Родригесжълт картон Тиаго Родригес  67'
Кристиян Малиновизлиза Кристиян Малинов  66'
Тони Уотвлиза Тони Уот 
61' Васил Панайотов  Васил Панайотовжълт картон
60' Родриго Енрике  Родриго Енрикегол
Греъм Кериизлиза Греъм Кери  46'
Вив Соломон-Отаборвлиза Вив Соломон-Отабор 
Стойчо Атанасовизлиза Стойчо Атанасов  42'
Жанио Бикелвлиза Жанио Бикел 
40' Патрик Андраде  Патрик Андрадежълт картон
Стойчо Атанасовжълт картон Стойчо Атанасов  39'
37' Родриго Енрике  Родриго Енрикедузпа
33' Виктор Попов  Виктор Поповжълт картон
Евандрожълт картон Евандро  27'
23' Исмаил Иса  Исмаил Исагол
19' Родриго Енрике  Родриго Енрикежълт картон
1 Голове 3
6 Ъглови удари 3
28 Центрирания 13
1 Засади 3
4 Точни удари 6
28 Тъчове 18
9 Неточни удари 4
12 Удари от вратата 14
38 Притежание на топката % 62
4 Жълти картони 6
2 Блокирани удари 1
3 Смени 3
15 Извършени фалове 24
efbet Лига М П Р З Г точки
1 Лудогорец Лудогорец
26
18
8
0
46:12 (34)
62
2 Локомотив (Пловдив) Локомотив (Пловдив)
26
14
8
4
49:23 (26)
50
3 ЦСКА-София ЦСКА-София
26
14
8
4
41:17 (24)
50
4 Левски Левски
26
14
7
5
43:19 (24)
49
5 Славия Славия
26
13
6
7
36:28 (8)
45
6 Берое Берое
26
14
1
11
44:34 (10)
43
7 Черно море Черно море
26
10
10
6
32:24 (8)
40
8 Арда (Кърджали) Арда (Кърджали)
26
7
10
9
27:33 (-6)
31
9 Ботев (Пловдив) Ботев (Пловдив)
26
8
6
12
26:30 (-4)
30
10 Етър Етър
26
6
9
11
31:45 (-14)
27
11 Царско село Царско село
26
7
4
15
24:42 (-18)
25
12 Ботев (Враца) Ботев (Враца)
26
5
7
14
21:46 (-25)
22
13 Дунав Дунав
26
4
7
15
21:49 (-28)
19
14 Витоша (Бистрица) Витоша (Бистрица)
26
1
3
22
15:54 (-39)
6
 • Квалификации ШЛ
 • Квалификации ЛЕ
 • Изпадане
8 халф
10 вратар
x
В игра - мин.
Голове
Жълти картони
Червени картони
Пост
Номер
Възраст

Още по темата
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 65462

Добави коментар ›› Коментари (331)

Само Левски
(Гост)
331
отговор
04 септември 2019 | 10:01

Росен като човек е точен, пич е, но нещо късно се осети, че много лошо ги използва Ганчев. Рейтинг: 0 0

....
(Гост)
330
отговор
25 юли 2019 | 12:19

Първите два кръга от първенството нагледно показаха, че са си Литекс и днес няма да е по-различно. Рейтинг: 9 4

един припок
(Гост)
329
отговор
25 юли 2019 | 11:20

Росене, Иване аз сега какво да правя? кого да припозная? нали вие ми казвахте че ако припозная литекс на СС и ГГ ще ми продавате белото по-евтино Рейтинг: 7 4

Ганчев
(Гост)
328
отговор
25 юли 2019 | 09:02

Росене внимавай ще ти спра финансирането. не се ебавай наркоманче Рейтинг: 11 4

LUPI
(Гост)
327
отговор
25 юли 2019 | 08:43

Лупи съм балами, ще се върна за трети път за да възродя Цска, ама първо нали знаете, всички по банките да ми пратите парички и да си купите акции, че по големи балъци от вас, не съм виждал...и ще ви взема да строим Кремиковци... Рейтинг: 8 3

Прамод Митал
(Гост)
25 юли 2019 | 09:59

Саше, само да ме пуснат от затвора в Босна и идвам за президент. П.С. абе как ни се казва сега отбора, че нещо се обърках?? Рейтинг: 11 3

varna
(Гост)
326
отговор
25 юли 2019 | 08:39

КЛИПА ГОРЕ В КУЛТОВ ДА ГИ ГЛЕДАШ КАК ИМ ИЗЛИЗА ПЯНА ОТ УСТАТА И РЕВЪТ ГОРКИТЕ, И НЯКВИ МОМИЧЕТА СЕ СМЕЯТ НА ТАЯ ТРУПА ОТ ЦИРКА...ТИЯ АГРЕСИВНИТЕ КАК ХУЛЯТ ФУТБОЛИСЧЕТО, А КАТО СЕ ПРИБЕРАТ ЖЕНИТЕ ИМ ГИ БИЯТ СИГУРНО, АМА СА СИ КУПИЛИ ХАПЧЕТА ЗА ГЛАВА ОТ ЕНИМАЛС.. Рейтинг: 5 1

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Внимание, армейци!
(Гост)
325
отговор
25 юли 2019 | 08:07

Днес Анималите са обявили пъпна мобилизация. Привикали са много техни хора от залите за борба, бокс, ММА и щанги. Ще имат уши и провокатори във всички сектори. Инструктирани са по сигнал и при негативен резултат да скачат на кръв на всички подръжници на отбора и Гришата. Нека не им позволяваме този преврат!!! Рейтинг: 7 3

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

До армейците
(Гост)
324
отговор
25 юли 2019 | 07:46

Момчета и момичета, на анималите им спряха парите и почнаха да скачат на нашия спасител и благодетел - Гриша Ганчев. От много сигурен източник знам, че ако направим равен или паднем от Осиек са подготвили страшни провокации. Нека се съберем, да напълним стадиона и да не даваме тези дори да се чуят, ками ли нещо друго! Не трябва да позволяваме Гришата да се разочарова от нас!! Рейтинг: 2 5

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

1
(Гост)
323
отговор
25 юли 2019 | 05:30

Иван Велчев написа: И въпреки трусовете и лошите резултати, въпреки яростта, която ни е обзела, въпреки бездушието от последните мачове. Напук на всичко и всички, нека се мобилизираме и напълним нашия храм. Ние привържениците сме тези без които ЦСКА не може, ние сме тези с шампионският манталитет, ние сме тези, които поддържат Армейският дух жив. Не съм заобичал ЦСКА заради отделни футболисти, може би, защото така и не успях да гледам големите Армейски поколения. Като дете бях пленен от марката, духа, манталитета, историята, харизмата, която притежават само най-големите в тази игра, харизмата, която витае до ден днешен на ,,Българска армия". За мен винаги е било чест и ще продължава да бъде чест да съм част от сектор Г. Нека днес бъдем на обичайното високо ниво, нека се раздадем през всичките 90 минути. Сектор Г не търпи пораженци и пораженско мислене. Нека бъдем пример за това как се печелят битки... Нека бъдем истински армейци. Ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем... Рейтинг: 3 8

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

ko4o
(Гост)
25 юли 2019 | 08:35

алллллл ще се подмокря, тоя ще пише нека бъдем за пример, Иване не съм виждал ОПГ- да е било за пример ....даже и една сълза ми текна охх защо приехме Литекс в нашия храм, и тия наркомензери от сектор Г... Рейтинг: 7 2

Левски
(Гост)
322
отговор
25 юли 2019 | 01:49

Знаех си виетнамеца се отказа,едно момче от Камбоджа е навит,но неможещи да пие.предлагам референдум Рейтинг: 3 5

ей
(Гост)
321
отговор
25 юли 2019 | 01:14

ляпайте кренвиршиша и не се занимавайте с ЦСКА геранци и числа Рейтинг: 5 7

Евлоги
(Гост)
320
отговор
25 юли 2019 | 00:16

С огромни усилия и учудващо постоянство Г.Ганчев ПРЕВЪРНА ЦСКА в отбор за посмешище. Рейтинг: 26 2

Фен
(Гост)
319
отговор
25 юли 2019 | 00:12

Но такова селяндурско управление не е имало никога. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха. Рейтинг: 22 0

Армеец
(Гост)
318
отговор
24 юли 2019 | 22:00

Епидемията от чума по свинете почна да взима жертви и в Кюстендил Рейтинг: 19 0

....
(Гост)
317
отговор
24 юли 2019 | 21:59

Тези хора бъркат понятието "Лидер". Предаде отбора си един ден преди важен мач. Това и враговете не го правят. Рейтинг: 17 1


							
						

›› Live Scores

Календар

calendar_icon
календар затвори

Всички мачове

Как ще действа БФС след думите на Букарев? 28 юни 2020
Наставникът на сигурния изпадащ от efbet Лига Асен Букарев обяви сензационно пред национален ефир, че е правен опит тимът му да легне на Царско село. Обажданията били приятелски, но за сметка на това от доста места. ...
Sportal.bg разкрива: 40 неща, които не знаете за ... 03 юли 2020
Капитанът на Черно море Даниел Димов отговори с усмивка и чувство за хумор на въпросите на Sportal.bg. 31-годишният футболист разкри доста интересни факти за себе си, а вие можете да ги разберете в следващите редове. - ...

Левски | ЦСКА | Лудогорец | Първа лига | Втора лига | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Волейбол | Тенис | Формула 1 | Баскетбол

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.