Футболистът на Витоша Бистрица Лъчезар Котев говори след домакинската загуба с 0:2 от Ботев (Враца). Котев разкри, че целта пред бистричани е била да влязат агресивно в двубоя, но това не се е осъществило докрай. Накрая той изрази съжаление, че отново гредите са се оказали решаващ фактор.

"Нашите цели преди двубоя бяха да влезем агресивно. Първите минути стояхме добре, но една грешка допуснахме и ни вкараха гол. После бяхме догонващи в мача и стана трудно. Опитахме да реагираме след гола им и да пресираме дълбоко. Ударихме греда при 0:1, но вторият им гол ни пречупи.

Миналата година с Враца играхме четири мача и винаги се получават едни и същи мачове. Ние удряме гредите и накрая падаме.

Имаше и позитивни в мача. При нас има много нови момчета и има накъде да се развива този тим. Сега сигурно ще дойдат и нови играчи и сега се стараем да вкараме новите момчета и да станем един боеспособен отбор. С всеки треньор е различно. Енгибаров има различни виждания за футбола и трябва да се стараем максимално много да попиваме от него.

С Лудогорец трябва да изчистим грешките в защита, защото ако правим такива грешки ще имаме проблеми”, завърши Лъчезар Котев.