Локомотив (София) има желание да привлече двама играчи на Левски, пише "Тема спорт". Това са нападателят Илия Димитров и фланговият футболист Атанас Кабов.

Те трябва да пристигнат в „Надежда” под наем. В момента двете ръководства водят финални преговори за футболистите, като развитие се очаква до няколко дни. Треньорският щаб на "сините" обаче не искат да избързват с преотстъпването на футболисти, докато не се привлекат исканите от Петър Хубчев нови футболисти.

Димитров и Кабов трябва да решат проблемите при "железничарите" и с тях старши треньорът Младен Додич да окомплектова състава си.

Наставникът се нуждае от централен нападател, а Илия Димитров вече е играл в Локо Сф и познава отлично атмосферата и ще пасне веднага. Кабов пък ще бъде ползван като играч до 21 години. В клуба разчитаха на Илиян Стефанов, но той се контузи и претърпя операция.

Кабов може да бъде използван като десен бек и дясно крило. Интересното е, че двамата играчи не попаднаха в групата на Левски за днешното домакинство на Ружомберок от Лига Европа.