›› Анкета

Одобрявате ли назначението на Петър Хубчев начело на Левски?
Левски

Батков: Отборът на "Армията" не е ЦСКА, Левски няколко пъти беше на крачка от подобно нещо

17 юли 2019 | 10:36
Батков: Отборът на "Армията" не е ЦСКА, Левски няколко пъти беше на крачка от подобно нещо
Бившият президент на Левски Тодор Батков говори пред колегите от "Топспорт". Той заяви, че отборът на "Армията" не е ЦСКА, като допълни, че "сините" на няколко пъти са били на крачка от подобно нещо.
Търпяхте ли негативи от прякото си участие в ръководството на клуба? Загуби ли бизнесът Ви, пострада ли личният Ви живот от времеемката и трудоемка задача "Левски"? През известна част от времето, в което бяхте начело на клуба, водехте и едно от най-големите дела - Чорни срещу Дерипаска, да речем. Процес за 3 млрд. долара.
- Доста хаос се бе възцарил в моите бизнеси. Все още не мога да си оправя нещата. Бях много зает и почти не слизах от самолетите. Бях натрупал 3 млн. мили в една от компаниите, с които пътувах, буквално за няколко години. И Левски ми беше на главата. Няма да забравя, играехме решаващ мач с Верона на националния стадион за влизане в Шампионска лига. А аз в Букурещ се занимавам с една рафинерия, която беше купил г-н Чорни. И съм в тяхната агенция по приватизация, но виждам часовника, че става вече 15:30 часа. А мачът беше в 20:00 часа. Вдигнах скандал, казах им, че няма да слушам повече глупости, моят отбор играе за влизане в Шампионска лига. Обадих се на техния Бойко Борисов, главен секретар по това време, той прати кола с барети, с лампи, която тръгна пред моето Ауди. Минахме като фурии през цял Букурещ, обадих се на КПП-то в Русе, никаква проверка и 19:50 часа бяхме на националния стадион. Точно застанах на тунела и ги видях момчетата. Окуражих ги и точно тогава повярвах, че можем да влезем в групите, защото видях в очите им хъс, злоба. Така, както трябва да бъде преди такъв мач. И Топчо, и Бардон гледаха така, както трябва да гледа един спортист и боец.

Как се отказва оферта за работа и реализация в САЩ? Как се отхвърля предложение, в размер на $80 000? В онези години. Кое Ви накара да изберете да останете в България, като правен съветник в Министерски съвет?
- Откъде го знаете това? Да, 1991 година ме поканиха да остана в Тампа, в адвокатска къща, която се занимаваше с емигранти. Очакваха вълна от Русия и бяха впечатлени, че говоря освен българския и английски, също така и руски. А и че съм оправен. Предложиха ми $3000 месечна заплата, $500 представителни, членство в клуба на военноморските сили на САЩ, на Университета в Тампа, който е един от най-старите, $20 000 фирмен заем, ако реша да си купя къща и помощ, да си защитя образованието. Перспективата ми беше да стана партньор. Те изкарваха до $500 000 на година. Тогава много мислех, имах и емоционална причина да остана, разбирате ме, но беше голям оптимизъм, нямаше как да скъсам с родината. Мечтаех и вярвах, че... Колко е България? Като една човешка длан. Вярвах, че за десетина години ще я направим Швейцария. Това е причината да се върна и не съжалявам.
Футболът е мелница. Не подадеш ли суровина, камъните започват да стържат на сухо и в един момент всичко се разпада.

Кой беше най-правилният Ви ход в Левски? А коя беше най-голямата Ви грешка?
- Най-голямото ми постижение е, че успяхме да направим Левски тема, която занимаваше цялото общество. Наред с големите теми като ежедневието, дейността на правителството, политиката и т.н. И тази тема беше главно с положителен знак. Дадохме радост на хората. Много дълго време. Грешки много съм правил.

"Казанската афера" ли е най-неприятният момент от престоя Ви начело на клуба?
- Всичко съм направил в името на Левски. Опитвах се по някакъв начин да вкарам пари в клуба. Защото това е мелница, разбираш ли? Не подадеш ли суровина, камъните започват да стържат на сухо и в един момент всичко се разпада. А парите са крайна величина. Имат това лошо качество, че свършват. Вечният съперник ми го нареди това. Но те си платиха, общо-взето. Има Господ за това. Както и да е. Не им желая злото. То, всъщност, къде е вечният съперник? Те май вече не са 1948, а си останаха само ЦСКА, така ли? Тези, които са в "Б" група. Не е ли това истинското ЦСКА? Не искам да се заяждам, но мисля, че са в голяма заблуда тези, които подкрепят в момента отбора на Ловеч, който играе на стадион "Българска армия". Това не е ЦСКА. Това не го допуснах да се случи с нас. Ние сме били няколко пъти на крачка от подобно нещо. Първо, когато г-н Чорни се оттегли, спокойно можех да се направя на мишка. Слава Богу, че не съм такъв. Март 2004 година, по никое време, даже първенството не беше свършило. Тогава уж се борихме нещо с Жоро Илиев, лека му пръст, макар че беше ясно, че той ще стане шампион, а в един момент спонсорът се оттегли. Аз какво правя? Можех да кажа, че съжалявам, да се извиня и да приключа всичко. Вторият случай беше драмата с лицензирането 2014/2015 година, когато тръгнах да подарявам акции на хората срещу помощ за лицензиране. Имаше много тежки моменти. Но паричният проблем, пак казвам, е основен.
Връщаме се към настоящето - трябваше ли да бъде освобождаван Даниел Боримиров? Защо, според Вас, се стигна до това решение?
- Винаги съм имал политика да давам възможност на бившите футболисти, легенди или както искате ги наречете, да останат в клуба и да се занимават. Това съм го правил безкористно. Съобразявал съм се с всякакви капризи, претенции. Тъй като футболистите, в голямата си част когато са звезди, като дойде моментът за приключване на активната спортна кариера, не си променят съзнанието. Те остават със същите претенции и очаквания от живота, а нещата не са такива. Нито могат да получават същите пари, нито пък да бъдат толкова популярни. Не го казвам в случая за Боримиров. Напротив. Той ме подкрепи 2008 година, окачи обувките на пирона, което може би беше грешка. Ако той играеше, нямаше да се издъним с БАТЕ (Борисов) и можеше да играем още един сезона в Шампионската лига. Така си мисля.
Дани е добро момче, обича Левски, но в крайна сметка нека дадем възможност на новото ръководство да си подбере екипа, с който да работи. Дани винаги е бил и ще бъде левскар. Не искам да говоря от името на новите. Но мисля, че това е нормално и логично. Не може всички да са там. Иначе с възрастните ветерани винаги съм бил толерантен. И с Бобата Жечев, и със Стефан Аладжов. За тях, по мое време, винаги е имало място. Доколкото знам това продължи и след това.

Петър Хубчев. Това ли е точният човек за отбора? Обеща, че ще има дисциплина, че ще разчита на младите таланти от школата и в крайна сметка го прави. Дойде ли време за край на безконечните треньорски промени в клуба?
- От България - да, той е точният избор. Според стила му на работа, като че ли е най-подходящ за клуб като Левски. Желязна дисциплина в съблекалнята, по време на тренировки, на официални мачове. Спазване и на тактическа дисциплина. Така трябва да бъде. Изпуснеш ли контрола започват групички, чужденци срещу българи, "звезди" срещу "незвезди", млади срещу стари... И се вижда на терена, а после и в резултатите. Но задължително трябва да се дава път на младите.

Имаше ли чуждестранен треньор, който се справи на много добро ниво с работата си в отбора? Трябваше ли някой от тях да остане начело? Видяхме какво постигна Йоканович в Англия.
- Да, може би това беше грешка. Той беше много добър треньор, но имаше странен стил. Не комуникираше с отбора. Поиска самостоятелен кабинет, освободихме му съдийската стая. Идваше на стадиона 15 минути преди тренировка, тръгваше си 15 минути след тренировка. С отбора комуникираха неговите помощници. За условията на България това не мисля, че беше много добре. При положение, че в тима имаше наши, чужди, по-млади, по-стари... Не можах да установя с него добър контакт. Освен това станаха една-две издънки. Помня че много се ядосах на един мач с Любимец, където едвам ги бихме, после бях на преговори с "Газпром", когато стана издънката с Локо (София) и тогава ми падна пердето, обадих се на Сираков и му казах "Наско, хайде стига". Може би сбърках. Може би. Тогава отборът нямаше стабилен финансов гръб. Аз не можех да изпълнявам тази функция. Може би това е било причината.
efbet Лига
1 кръг, понеделник 15 юли
Дунав
1:4краен резулат
Левски
Стадион: Градски стадион
Съдия: Георги Кабаков
21
16
22
5
2
18
11
12
10
17
9
45
1
20
4
22
19
70
23
10
7
79
3-5-2
4-2-3-1
Титуляри
Благой Макенджиев Благой Макенджиев21 Милан Миятович1 Милан Миятович
Илия Мунин Илия Мунин23 Живко Миланов20 Живко Миланов
Мартин Ковачев Мартин Ковачев16 Янис Каргас19 Янис Каргас
Георги Динков Георги Динков5 Нуно Рейш22 Нуно Рейш
Самуел Инком Самуел Инком2 Иван Горанов4 Иван Горанов
Самир Аясс Самир Аясс6 Мартин Райнов70 Мартин Райнов
Диян Димов Диян Димов11 Кали Тиам23 Кали Тиам
Иван Селеменев Иван Селеменев10 Станислав Иванов99 Станислав Иванов
Александър Исаевски Александър Исаевски18 Давиде Мариани8 Давиде Мариани
Стефан Христов Стефан Христов99 Паулиньо7 Паулиньо
Ахмед Ахмедов Ахмед Ахмедов9 Станислав Костов29 Станислав Костов
Резерви
Михаил Милчев Михаил Милчев22 Франко Мазурек10 Франко Мазурек
Сандро Семедо Сандро Семедо17 Илия Димитров45 Илия Димитров
Фернандо Кавалканте Фернандо Кавалканте12 Мартин Петков79 Мартин Петков
Ахмед Ахмедовжълт картон Ахмед Ахмедов  90'
82' Станислав Иванов  Станислав Ивановизлиза
Мартин Петков  Мартин Петковвлиза
81' Паулиньо  Паулиньогол
76' Давиде Мариани  Давиде Марианиизлиза
Франко Мазурек  Франко Мазуреквлиза
Самир Аяссизлиза Самир Аясс  74'
Фернандо Кавалкантевлиза Фернандо Кавалканте 
Стефан Христовизлиза Стефан Христов  68'
Сандро Семедовлиза Сандро Семедо 
64' Давиде Мариани  Давиде Марианидузпа
Александър Исаевскижълт картон Александър Исаевски  58'
55' Станислав Костов  Станислав Костовизлиза
Илия Димитров  Илия Димитроввлиза
Илия Мунинизлиза Илия Мунин  53'
Михаил Милчеввлиза Михаил Милчев 
Илия Мунинжълт картон Илия Мунин  52'
Ахмед Ахмедовгол Ахмед Ахмедов  47'
38' Станислав Иванов  Станислав Ивановгол
15' Давиде Мариани  Давиде Марианигол
1 Голове 4
2 Ъглови удари 4
9 Центрирания 23
2 Засади 3
3 Точни удари 11
13 Тъчове 19
2 Неточни удари 8
10 Удари от вратата 5
45 Притежание на топката % 55
3 Жълти картони 0
2 Блокирани удари 1
3 Смени 3
1 Контра атаки 0
13 Извършени фалове 15
efbet Лига М П Р З Г точки
1 Левски Левски
6
4
1
1
14:5 (9)
13
2 Берое Берое
6
4
0
2
13:9 (4)
12
3 Лудогорец Лудогорец
5
3
2
0
9:3 (6)
11
4 Локомотив (Пловдив) Локомотив (Пловдив)
5
3
1
1
14:9 (5)
10
5 Черно море Черно море
5
2
3
0
8:4 (4)
9
6 Арда (Кърджали) Арда (Кърджали)
5
2
2
1
8:7 (1)
8
7 Славия Славия
6
2
2
2
10:10 (0)
8
8 ЦСКА-София ЦСКА-София
5
2
2
1
6:6 (0)
8
9 Дунав Дунав
5
2
0
3
7:10 (-3)
6
10 Етър Етър
6
0
5
1
7:8 (-1)
5
11 Ботев (Враца) Ботев (Враца)
6
1
2
3
7:11 (-4)
5
12 Ботев (Пловдив) Ботев (Пловдив)
6
1
2
3
6:10 (-4)
5
13 Царско село Царско село
6
1
2
3
4:8 (-4)
5
14 Витоша (Бистрица) Витоша (Бистрица)
6
0
0
6
3:16 (-13)
0
 • Квалификации ШЛ
 • Квалификации ЛЕ
 • Бараж
8 халф
10 вратар
x
В игра - мин.
Голове
Жълти картони
Червени картони
Пост
Номер
Възраст

Още по темата
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 18898

Добави коментар ›› Коментари (124)

ПРЪТО
(Гост)
124
отговор
18 юли 2019 | 04:13

кой па беше тоа? Да не е играл в некой филм за Бай Ганю? Рейтинг: 4 6

ЛевскарА
(Гост)
123
отговор
18 юли 2019 | 01:17

„АК Киево“ е футболен клуб от Верона, Италия, състезаващ се в Серия А. Създаден е през 1929 г. от група футболни запалянковци в квартал Киево на град Верона. Младежите се събират и основават футболен клуб под наименованието „О.Н.Д. Киево“. Рейтинг: 4 1

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

????
(Гост)
122
отговор
17 юли 2019 | 22:03

И Батков го КАЗА,на ВИСОК ГЛАС!!! А, КЪДЕ в БФС,КЪДЕ е УЕФА? А,КЪДЕ са ИСТИНСКИТЕ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? Рейтинг: 8 2

ПРЪТО
(Гост)
18 юли 2019 | 04:16

кой па беше тоа? Да не е играл в некой филм за Бай Ганю? Рейтинг: 1 6

Валенте
(Гост)
121
отговор
17 юли 2019 | 18:54

Шипар грозен първо не играхте с Верона а с Киево толко си запознат с отбора колкото аз гледах Бока Хуниорс - Обора Левски Рейтинг: 4 11

Svineeba4
(Гост)
17 юли 2019 | 19:49

Валенте,още си омотан в плаценте свинчук Рейтинг: 11 1

Запознат
(Гост)
17 юли 2019 | 22:53

Киево е от Верона. Елементарно, Валенте, но и ти толкова си запознат с футбола, че като ти наптавят крачолче, се радваш и пласнаш с ръчички, докато лигите ти текат, а на челото ти пише "Ологифрен". Рейтинг: 11 0

Иво
(Гост)
18 юли 2019 | 04:09

Пич изказваш се неподготвен!-Футболен клуб "Киево" е от Верона.Ок?! Рейтинг: 5 0

Иво
(Гост)
18 юли 2019 | 04:10

Пич изказваш се неподготвен!-Футболен клуб "Киево" е от Верона.Ок?! Рейтинг: 4 0

Орела
(Гост)
120
отговор
17 юли 2019 | 18:41

Е това, че не са ЦСКА го знаят и малките деца! Адмирации за това, че го потвърди. Рейтинг: 14 10

ernetPari
(Гост)
119
отговор
17 юли 2019 | 18:33

ПЕ ЧЕЛЕЕТЕ ПО 699$ НА МЕСЕЦ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕ ГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ВЛАГАШ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА 11 ТОП САЙТА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. -------------------------------------- P A R I N E O B U X - F R E E - B G Рейтинг: 0 1

Един армеец
(Гост)
118
отговор
17 юли 2019 | 18:28

МУСТАКАТИЙ БОРСУКО, ТЕБ В "ЛЕВСКИ" НЕ ТЕ ЕБ*ВАТ ЗА СЛИВА, ТИ СИ ТРЪГНАЛ ДА КОМЕНТИРАШ ЦСКА!!! АМА КАКВО СИ ЧУДЯ, ВСЕКИ ОПИТВА ДА СИ ПРАВИ "ПР" КОМЕНТИРАЙКИ НЕЩО ТЪРСЕНО, ИЗВЕСТНО И ТОЗИ БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ, ДА НЕ ОСТАНЕ НА ЗАД! Рейтинг: 6 9

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Орела
(Гост)
17 юли 2019 | 18:43

Но пък каза истината в очите! И сепуко да си направите не можете да съживите мъртвец за това си викайте за Литек-Етрополе и си трайте! Рейтинг: 11 7

Един армеец
(Гост)
17 юли 2019 | 20:32

До "Орела" - проскубан: Я ВИЖ ТИ, ДА СИ ПРАВИМ СЕПУКО, ЗАРАДИ ПРОСТАШКОТО МНЕНИЕ НА НЯКАКЪВ ВЪРТОГЛАВ "ДАНАК"! ПО СКОРО ЗА ВАШЕТО МНЕНИЕ СИ ПРАВИМ "СЕКУРО" - АКО НЕ СЕ СЕЩАШ, ОТ ЕДИНИЯ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ! Рейтинг: 3 5

W w W . еКiРi365. сОм ---
(Гост)
117
отговор
17 юли 2019 | 17:51

W w W . еКiРi365. сОм --- Футболна Екипировка 2019/20 --- БАРСА - РЕАЛ - МИЛАН - ИНТЕР - АРСЕНАЛ - ЧЕЛСИ и много други . Рейтинг: 0 0

факс от Казан
(Гост)
116
отговор
17 юли 2019 | 17:41

Абе Батков, не заехме, че са те сменили, като собственик на Левски и мислехме да ти пратиме покана да ни пратиш десетина футболисти, че нещо много сме го закъсали. Рейтинг: 11 6

КДС
(Гост)
115
отговор
17 юли 2019 | 17:03

Борът беше наш агент !!! Рейтинг: 9 4

agent pavel
(Гост)
114
отговор
17 юли 2019 | 16:32

Да си доносник явно е привилегия,те всичките Марков,Тара Казанска,Софиянски,Бъки и подобните олигофрени които разграбиха държавата ни,сега имат смелост да се пъчат по медийте и да имат мнение,абе намерете си чист достоен човек ,кви са тия милиционери само по медийте Рейтинг: 13 5

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

31
(Гост)
17 юли 2019 | 17:17

Колега все пак трябваше да започнеш със сегашния президент на Евроидиотите от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ - Георги Попов - агент Китин Рейтинг: 5 4

ha
(Гост)
17 юли 2019 | 17:35

Не е лесно да си смениш отбора от ЦСКА на ЛИТЕКС. Много достойнство бива потъпквано, много свирки въртиш и по някое време почват да те наричат "Сппермолинката на Гнома"... Лошо. Рейтинг: 7 4

ha
(Гост)
113
отговор
17 юли 2019 | 16:28

Мъкоооо,мъкоооо ловешка, край нямаш. Рейтинг: 22 6

ИСТИНАТА
(Гост)
112
отговор
17 юли 2019 | 16:16

ЦСКА УМРЕ ............. , а отборчето от Ловеч се ПРЕСЕЛИ на ,,Българска Армия,, . Рейтинг: 22 10

Ludo
(Гост)
111
отговор
17 юли 2019 | 15:59

ЛС-ДС + агент ТАРА 1992 лаФкис дава мнение ????????? Рейтинг: 10 11

Ерт
(Гост)
110
отговор
17 юли 2019 | 15:48

Доносникът Тара - Тодор Батков - не е никакъв фактор който може да се изказва по такива въпроси. Да отговори този Дебил кой спасяваше фалит отбора му Лефске и кой зорлям му влачеше с пистолет опрян в главата нови и нови спонсори само и само да избегне неизбежното. Също и колко поредни загуби натрупа Лефске от ЦСКА в неговото управление и колко незабравими катастрофални резила изкендза любимият му отбор Еуроидиот, вдъхновили създаването на незабравими шлагери които вечно ще помним - за всичко това трябва да благодарим на искрено нашия - Тодор Батков, доказан доносник на ДС с псевдоним Тара. Рейтинг: 16 6

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук


							
						

›› Видео

›› Live Scores

Календар

calendar_icon
календар затвори

Всички мачове

Треньорският пост в Левски загуби своя престиж 01 май 2019
Новият треньор на Левски Георги Тодоров е петият специалист, който ще води "сините" в официален мач през сезон 2018/2019 година. "Сините" стартираха кампанията с Делио Роси, който беше уволнен след резила от Вадуц в ...
Голмайсторът на България: Трансфер? Искам да ... 02 юли 2019
Голмайсторът на Левски и Първа лига Станислав Костов даде интервю пред Sportal.bg от лагера на тима в австрийското градче Фюген. Таранът на "сините" разкри дали е имало спор между него и Петър Хубчев, а също така ...

Левски | ЦСКА | Лудогорец | Първа лига | Втора лига | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Волейбол | Тенис | Формула 1 | Баскетбол

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.