Нападателят Жуниор Мапуку се готви да се върне в Левски. Това обяви едно от най-големите и авторитетни френски издания "Льо Паризиен". То направи блиц-интервю с конгоанеца, който в момента е във Франция, за да участва в приятелски турнир с екипа на националния отбор на Демократична република Конго. 

Изданието представя тарана като "бъдещото попълнение на гранда от София", докато самият Мапуку не желае да коментира официално темата. Името му се завъртя за "Герена" и по-рано тази година, като тогава самият той обяви, че се готви да се завърне у нас. 

От Левски обаче побързаха да опровергаят тази информация. Тогава обаче треньор на отбора беше Георги Дерменджиев, а сега начело е Петър Хубчев, който много добре познава качествата на конгоанеца от съвместната им работа в Берое. И определено е от хората, които знаят как да измъкнат най-доброто от него. 

Мапуку е свободен агент, след като беше освободен преди няколко седмици от румънския си тим Дунарея Кълъраш. Именно тогава той се предложи на "сините", а сега явно е намекнал пред "Льо Паризиен", че това отново е опция за него.