Старши треньорът на Нефтохимик сподели в предаването на DIEMA SPORT 2 – „Златният гейм“, че има договорка за нов договор с клуб, а останалото е формалност.

„Договор нямам, но имаме взаимно декларирано желание да остана. Останалото са формалности. Дано всичко приключи скоро“, коментира Желязков, който преди няколко дни изведе бургазлии до титлата в Суперлигата.

„Целите трябва да са високи, за да остана. Отборът има инерция и трябва да се задържи. Важен е факторът и финансиране. Това ще покаже в каква посока ще поемем. Какви попълнения, какво се случва, не мога да кажа. Аз бих задържал същия състав с малко попълнения“.

„Смятам, че нивото в България с всяка година става по-добро. Връщането на класни играчи помага много. Това е много правилна формула за израстване на младите. Това със сигурност ще помогне и на националния. Много клубове имат апетити за титлата, а това е супер. Заслуга за това имат малките центрове, където общини, кметове помагат. Сега столицата изостава малко“, сподели още специалистът.