Тенис

Григор Димитров надви Щруф и осигури чаканото шоу с Надал

17 април 2019 | 17:56 - Обновена

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров осигури на феновете дългоочаквания спектакъл срещу Рафаел Надал в третия кръг на тенис турнира от сериите “Мастърс” в Монте Карло.

Григор елиминира бойкия германец Ян-Ленард Щруф със 7:5(2), 6:4 за час и 58 минути игра, като се представи доста по-добре на “Корт де Пренс” в сравнение с предишния си двубой в Княжеството. Именно този съперник елиминира във втори кръг Димитров през 2017-а година в Монте Карло, а сега предстои повторение на миналогодишния полуфинал срещу Рафа Надал.

Както е известно, в първия си мач в Княжеството българинът преодоля съпротивата на Матео Беретини със 7:5, 6:4 за 1 час и 54 минути игра. Краля на клея пък по-рано в сряда даде само два гейма на сънародника си Роберто Баутиста Агут - 6:1, 6:1.

Българинът започна малко по-мудно срещата и трябваше да отразява цели седем от осем възможности за пробив в първия сет, като допусна един за 2:3, но моментално направи рибрейк. До края на сета качеството на изпълненията на Григор се повиши и той неколкократно предизвика аплодисментите на публиката, а в тайбрека бе почти безупречен и го спечели убедително.


Доброто му представяне продължи във втория сет и той го започна с ранен пробив, след което можеше да осъществи още поне два, но дори без тях затвори мача убедително. В нито един момент Щруф не изглеждаше дори близо до връщане на брейка, като Димитров не позволи никакво връщане на интригата.

Предстои най-любопитния двубой от осминафиналите в Монте Карло - Григор срещу Надал в четвъртък, най-вероятно на централния корт. Краля на клея има 11 победи и 1 загуба срещу българина, като предишният им сблъсък в Княжеството приключи 6:4, 6:1 в полза на Матадора.

 

ПЪРВИ СЕТ

Григор започна трудно сервис-гейма си и изостана с 0-30 след грешка от бекхенд по диагонала от основната линия. Двойна грешка на българина пък осигури три шанса за пробив на съперника, като първият бе отразен великолепно - втори сервис по диагонала в полето за предимство и форхенд-уинър по откритата права. Невърнат сервис доведе нещата до 30-40, а след сбъркан форхенд на Щруф се стигна до равенство. Първото по-дълго разиграване отново бе завършено с грешка от форхенда на германеца, с което Григор спечели четвърта поредна точка. Въпреки че не разчиташе на първия си сервис в този гейм, българинът осъществи обрат с нов невърнат втори начален удар в полето за предимство.

Първите два мощни сервиса на Щруф не бяха върнати от Димитров, който впоследствие сбърка форхенд от средата на корта в стремежа си  да смени посоката. Още една грешка от трудна позиция доведе до 1:1 гейма.

Грешка от бекхенда на Димитров във втория му сервис-гейм доведе до 0-15, а в следващото разиграване Щруф вкара много дълбок ретур и два удара по-късно се стигна до сбъркан форхенд от Григор - 0-30. Първата точка на българина бе постигната много технично с хубав сервис, мощен бекхенд по диагонала и форхенд-уинър. Димитров вкара още един бърз първи начален удар и Щруф не можа да реагира адекватно - 30-30. Форхенд в мрежата на германеца осигури трета поредна точка на съперника му, макар след втори сервис. Още една грешка от предната страна на ракетата на 44-ия в света осигури без много напрежение гейма за Григор - 2:1.

Силните първи сервиси на Щруф му осигуриха предимство в следващите три разигравания, в които Григор не успяваше да прехвърли мрежата. Мощен форхенд от основната линия на германеца не успя да бъде върнат с опит за слайс от Димитров - 2:2.

Отново се стигна до 0-30 при сервис на Григор, но Щруф не можа да върне втори начален удар от форхенд страната си - 15-30. Пресилен форхенд на Димитров по правата осигури нови две точки за пробив на противника му. В следващото разиграване бекхендът на българина отново издържа на теста на Щруф, след което се стигна до равенство. Нелепа грешка от форхенд обаче след чудесни ъгли от бекхенд донесе предимство на германеца. Щруф извади голям късмет с форхенд, който закачи линията и топката отскочи неестествено, за да предизвика грешка от предната страна на ракетата на Григор - пробивът бе факт за 2:3.

Григор вкара хубав ретур и влезе в разиграване, което проведе основно с бекхенда си, но с помощта на мрежата след форхенд по диагонала грабна първата си точка в мача от ретур за 15-15. Първата двойна грешка на Щруф доведе до 15-30, но германецът компенсира с ас по правата в полето за предимство. Димитров го притисна в следващото разиграване и провокира грешка от бекхенд, за да стигне до точка за рибрейк. Сбъркан бекхенд-ретур на втори сервис обаче позволи на Щруф да поеме глътка въздух, но той пък сгреши и от форхенд за нов шанс за пробив. Димитров бе агресорът в следващото разиграване, което бе тактически проведено по отличен начин със смяна на посоките и темпото, като накрая германецът не издържа на ритъма и сбърка форхенд - рибрейк за 3:3.

Хубав смач на Григор провокира аплодисменти от публиката за 15-15, след като в предишното разиграване Щруф бе заслужил такива за достигане на добра къса топка. Двамата размениха по една грешка за 30-30, след което Димитров притисна съперника с бекхенд по диагонала и провокира пропуск от същата страна на ракетата на противника. За съжаление, от много лесна позиция за слайс по диагонала българинът не можа да прехвърли мрежата и отново се стигна до 40-40. Форхенд по опразнената права на Щруф го изведе до възможеност за пробив, след като той върна втория сервис на Григор, стоейки около 2 метра зад основната линия. Димитров го разстреля с форхенд-уинър по обратния диагонал, който препарира Щруф, последван от още един - шести печеливш за него в двубоя. Грешка от форхенд в опит за смяна на посоката на германеца осигури успех за Григор в гейма - 4:3 след половин час игра.

Вторият ас на Щруф го изведе до 15-0, но той пък веднага направи и втората си двойна грешка. Поне такова бе първоначалното отсъждане, но съдията на стола слезе да провери отпечатъка и реши, че топката е добра. Страхотен ретур-уинър от форхенд на Димитров все пак направи 15-15, но от елементарна ситуация в следващото разиграване българинът не можа да вкара в корта форхенда си. По чудесен начин в близост до мрежата Григор матира съперника си с остър бекхенд за 30-30. Щруф имаше проблем с първия си сервис, но когато го вкарваше, нямаше трудности - два поредни невърнати начални удари му осигуриха равенство 4:4.

Две поредни сбъркани форхенда отново доведоха до неприятности за Димитров в сервис-гейма му - 0-30. Той компенсира с добра комбинация сервис (по диагонала в полето за равенство) - форхенд по правата за 15-30, след което се стигна до реми. Същата комбинация осигури отново успех на Григор в следващото разиграване, но грешен бекхенд по правата доведе до 40-40. Димитров не можа да завърши елементарна топка до мрежата, а пък лобът на Щруф някак си закачи основната линия и осигури брейк-бол. Сбъркан бекхенд на германеца възстанови равенството в напрегнат момент, а следващото разиграване бе продължително и бе спечелено с чудесен форхенд-уинър в близост до мрежата на българина. Щруф направи хубав апроуч и го подкрепи с елегантно воле, което дори Григор не можа да стигне навреме за ново равенство. Чудесен бекхенд по правата на българина бе последван от атакуващ форхенд, довел до грешка на съперника и 5:4 в полза на бившия световен номер 3.

Невероятна къса топка от бекхенд (след няколко отлични отигравания от тази страна на ракетата) изведе Григор до преднина 0-30 и провокира нови аплаузи от публиката. Димитров удари топката с рамката на ракетата си в следващото разиграване и не можа да се възползва от изграденото предимство, като бе и малко по-пасивен и изпусна шанса за атакува мрежата. Ас номер 4 на Щруф му осигури равенство 30-30, а впоследствие германецът поведе след елегантно воле до мрежата. Пореден страхотен сервис от негова страна му позволи да се измъкне от тежката ситуация - 5:5.

Публиката отново бе на крака след отиграване на Григор - размяна на волета край мрежата бе завършена с инстиктивен бекхенд-уинър по правата, и то с две ръце! Щруф обаче впечатли със скоростен форхенд по диагонала от неудобна позиция, а в следващото разиграване Димитров издържа на бекхенд и завърши с къса топка за 30-15. Последва грешка от форхенд, но в следващия момент Григор направи изумителен минаващ форхенд от защитна позиция за 40-30. Невърнат сервис пък осигури на българина поне участие в тайбрек - 6:5.

Грешка от форхенд на Щруф доведе до 0-15, а втората двойна грешка на германеца го изправи пред предизвикателство при 0-30. Пресилен форхенд-ретур на Григор намали преднината му, но пък той с блок-ретур даде шанс на противника си да сбърка от предната страна на ракетата - два сетбола. Първият от тях бе опропастен със сбъркан ретур от форхенд в желанието за пределна агресия на Димитров, а с мощен сервис по диагонала в полето за предимство Щруф си осигури равенство. Последваха още два перфектни начални удара за германеца и той си заслужи тайбрек - 6:6.

За съжаление, този път бекхендът на Щруф му позволи да се задържи в разиграване и да стигне до успех след грешка на Григор за първия минипробив в “дългия гейм” - 0-1. Той веднага бе върнат след грешка от задната страна на ракетата на германеца (1-1), а с перфектен къс диагонал от бекхенд Димитров си осигури втори минибрейк (2-1). Българинът дръпна с 3-1 след сервис-мрежа и завършващо воле от форхенд, но после пробва трудно изпълнение на форхенд в движение по опразнената права и сбърка - 3-2. Чудесна защита от основната линия позволи на Григор изведнъж да смени темпото с форхенд по обратния диагонал и да завърши до мрежата за 4-2. Грешка от бекхенд от средата на основната линия на Щруф увеличи още аванса на българина - 5-2. Невърнат сервис изведе Димитров до три сетбола и той се възползва още от първия с нов невърнат начален удар по правата в полето за равенство - 7:6(2) за 67 минути игра!

ВТОРИ СЕТ

Великолепни два поредни уинъра - първо от форхенд по правата, а после с минаващ бекхенд по правата - осигуриха две точки за пробив на Григор. Първият бе отразен след невърнат първи сервис, но вторият бе материализиран след чудесно разиграване с много слайсове и къси диагонали. Григор изрева триумфално и поведе с 1:0 с пробив във втория сет.

Германецът издържа на слайсовете на Григор и го провокира да сбърка отново от форхенд в движение. За съжаление, неуспешен опит за бекхенд-слайс доведе до 15-30, като българинът не успяваше да вкара първия си сервис. До 30 равни се стигна след грешка от форхенд на Щруф, а публиката още веднъж бе наелектризирана след чудесно разиграване и “престрелка” на мрежата, което някак си Григор успя да спечели, провокирайки сбъркано воле. Германецът закачи линията с форхенд по обратния диагонал за 40-40, но след това бе респектиран от излизане на мрежата на Димитров и направи грешка. Григор затвърди пробива си с чудесен дълбок форхенд с отскок - 2:0 за 13 минути.

Щруф играеше под по-голямо напрежение във втория си сервис гейм и отново изпадна в беда, като бомбардировките на Григор не спираха - нов форхенд-уинър по правата осигури шанс за пробив. За съжаление, той подцени ситуацията в следващото разиграване, в което доминираше изцяло, но не очакваше съперникът да стигне късата топка след стоп-воле и пропусна възможността за нов брейк. Хубав форхенд-уинър по правата на Щруф му осигури предимство в момент, в който той определено почна да рискува повече с ударите си. Отново минаващ форхенд от неговата ракета матира Димитров и съперникът му заслужи спечелването на гейма - 2:1.

Чудесна къса на Григор му осигури аванс от 15-0, а невърнат негов сервис го изведе до 30-0. Първият му ас пък направи резултата 40-0, а още един добър начален удар му осигури спечелването на гейма - 3:1.

Великолепно контрапие след хубав ретур на Григор отново постави под напрежение съперника му - 0-30. Тройният брейк-бол бе осигурен с чудесен лоб и инстиктивно късо воле от бекхенд, когато топката вече го бе задминала в близост до мрежата. Мощен сервис на Щруф и излизане на мрежата провокира грешка от форхенд на Димитров. Нов добър начален удар позволи на германеца да завърши със смач за 30-40. Няколко поредни силни форхенда на Щруф попаднаха дълбоко в полето на българина и той не можа да прехвърли мрежата с бекхенд-слайс - 40-40. Пореден опит за завършващ форхенд извън очертанията на корта не сполучи и Щруф обърна резултата, но пък страхотна защита и лифтиран минаващ бекхенд на Григор доведоха пак до равенство. Германецът направи ас номер 6, но после сбърка веднага бекхенд и резултатът се запази 40-40. Последва разиграване, в което бекхендите на Димитров никак не бяха лоши, но Щруф го надхитри с контрапие от форхенд за нов авантаж, а след това невърнат втори сервис доведе до 3:2.

Невърнат втори сервис по диагонала в полето за предимство изведе Григор с 15-0, но аут от ракетата на българина възстанови равенството. Още едно невърнато подаване осигури нова лесна точка за Димитров, който дръпна с 40-15 след систематична атака с дълбоки форхенди. Най-после контраатакуващият форхенд по диагонала в движение се получи и стана чудесен уинър за 4:2.

Щруф взе две лесни точки след грешки при ретура на Димитров за 30-0, а четвъртата двойна грешка доведе до 30-15. Отново контрапие от форхенд по обратния диагонал се оказа печелившо за германеца, а нов невърнат сервис му осигури гейма далеч по-лесно от предишните два - 4:3.

Комбинация сервис-форхенд на Григор направи 15-0, но той пък не можа да смени посоката в следващото разиграване от предната страна на ракетата си и стана 15-15. Невърнат сервис в полето за предимство доведе до 30-15. а при следващата размяна на удари бе ред на Щруф да сбърка от форхенд. Впоследствие Григор отново не можа да прехвърли мрежата от форхенд, като стоеше доста зад основната линия - 40-30, но все пак нова грешка на германеца бе достатъчна за 5:3.

Щруф имаше комфорта да стигне до 40-0 с бързи точки, които си осигуряваше с успешен първи сервис, даващ му предимство в кратките разигравания. Той завърши гейма в своя полаз със сервис-мрежа и намали на 5:4.

Сбъркан форхенд на Григор рано-рано в следващия гейм доведе до 0-15, но българинът със спокойна комбинация изравни на 15-15, завършвайки с елегантно форхенд-воле на мрежата. Контрапие от форхенд изведе Димитров до 30-15, но Щруф надхитри опонента си в следващото разиграване, провокирайки грешка. Първият сервис не влизаше, но българинът получи мачбол с помощта на мрежата след форхенда на съперника. Невърнат втори сервис в полето за равенство материализира победата на Димитров - 7:6(2), 6:4 за час и 58 минути игра.


Още по темата
ДАНИЕЛ ЛЮБОМИРОВ
Редактор отдел "Спорт"
Прочетена 36537

Добави коментар ›› Коментари (146)

!!! BRAVE BROWSER !!!
(Гост)
146
отговор
18 април 2019 | 11:06

ХИТЪТ в интернет, от създателя на Firefox и JavaScript Брендън Айк. Brave e бърз, безплатен и сигурен браузер, предоставящ защита от проследяване и непоискано съдържание, възможност за анонимно сърфиране, зареждане на страниците с пъти по-бързо от другите браузери и други интересни функционалности и възможности! Свалете brave.c om/chi988, научете повече и изпробвайте. Няма да съжалявате!!! Рейтинг: 0 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Българин
(Гост)
145
отговор
18 април 2019 | 09:29

Хейтари-педало-комплексари тука само!!!Мама ви да е .... жива и здрава завистници!!! Рейтинг: 0 0

Реалист
(Гост)
18 април 2019 | 09:47

Първия срещу 58-мия коеф. 9,00 да загуби. Втория срещу 42-рия 15,00 А ти псувай колкото искаш . Друго можеш ли "българино" ? Рейтинг: 0 0

nikol
(Гост)
144
отговор
18 април 2019 | 09:02

Резултат 11 на 1 за Надал до сега къде е спектакълът, Рейтинг: 0 2

Само ЦСКА
(Гост)
143
отговор
18 април 2019 | 07:53

Днес Гришо ще се замисли колко хубав живот има,и ще се радва на добър тенис.А аз отивам да шпакловам и после ще шкуря..Вие какво ще правите?? Рейтинг: 4 0

NEREZ
(Гост)
18 април 2019 | 08:46

Ние ще лашкаме шпакловчици, Рейтинг: 1 1

stu
(Гост)
142
отговор
18 април 2019 | 07:35

НАДАЛ ще го забремени в родният му дом Монако.След мача да иде на почивка в чужбина Асково.Бурат всичkи селяни със синя кръв са зад теб. Рейтинг: 0 3

Панцер74
(Гост)
141
отговор
18 април 2019 | 07:14

Гризоре,обади се спешно на дъртата Пачавретина да ти даде лубрикант да смажеш щуцера,че тоз изпански бик ще те пори кат Шаран! Рейтинг: 3 3

Панцер74
(Гост)
18 април 2019 | 07:17

И да ти даде от по-мазния които ползва,когато я перат черни рапъри! Рейтинг: 2 1

Този коментар е цензуриран. Ако искате да го прочетете натиснете тук
шоо
(Гост)
139
отговор
17 април 2019 | 22:37

Голям зор с некви анонимници Рейтинг: 7 11

Мунчо
(Гост)
138
отговор
17 април 2019 | 22:32

Все си мисля, че очакваното шоу ще се превърне в един голям Бой! Рейтинг: 7 9

sss
(Гост)
137
отговор
17 април 2019 | 20:52

какво шоу,максимум 2,3 гейма да вземе Рейтинг: 5 17

...
(Гост)
17 април 2019 | 21:11

коджа, коджа са 2,3 гейма Рейтинг: 2 12

ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ЧАС
(Гост)
136
отговор
17 април 2019 | 20:51

ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 14 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО , ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ===> easymoneybg_ucoz_com -ЗАМЕНЕТЕ ДОЛНАТА ЧЕРТА С ТОЧКА . Рейтинг: 1 4

00
(Гост)
135
отговор
17 април 2019 | 20:34

Шоу?! Ако Гришо вземе 4 гейма на клей от Надал ще е успех Рейтинг: 12 11

Пловдив
(Гост)
17 април 2019 | 22:56

Ще бие! Рейтинг: 8 5

бат Венци
(Гост)
134
отговор
17 април 2019 | 20:32

Днес четох един виц и много се смях. Мислех, че няма да има какво да развесели денят ми повече от него днес, докато не прочетох, че Григор Димитров щял да прави шоу с Надал :D :D :D :D: :D: D: :D :D:D : D:D :D Рейтинг: 12 16

смешен бат Венци
(Гост)
17 април 2019 | 21:40

ААА-ха ха, ха ха ха ха, ох колко смешнооо!! Рейтинг: 6 4

Страти
(Гост)
133
отговор
17 април 2019 | 20:17

И на мене ми се иска ДимитровНадал да е шоу,но до колкото помня последните 2-3 пъти, Надал наемаше Корт след мача да се донатовари. Рейтинг: 14 2

Именно
(Гост)
132
отговор
17 април 2019 | 20:04

Агут му направи услуга на Григор. Сега може да мине достойно и с по 2 гейма на сет Рейтинг: 3 5


							
						

Топ 20 в световната ранглиста - мъже

Топ 20 в световната ранглиста - жени

Новото поколение е тук, но още му е рано за ... 26 януари 2019
От години се говори кога в мъжкия тенис ще има смяна на поколенията. Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович, заедно с Анди Мъри, дълги години властваха и продължават да го правят. Въпреки успехите на младите ...
Да избереш Ямбол пред Калифорния за своя тенис ... 04 април 2019
След няколко години работа в Съединените щати Таня Лахтева се върна в родния Ямбол, където създава своя тенис школа и ще се опита да приложи опита от зад Океана на местно ниво. Тя от малка играе тенис професионално. ...

Левски | ЦСКА | Лудогорец | Първа лига | Втора лига | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Волейбол | Тенис | Формула 1 | Баскетбол

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.