Бокс

Тервел Пулев: В нашата категория има много добри боксьори (видео)

15 април 2019 | 11:00 - Обновена
Тервел Пулев: В нашата категория има много добри боксьори (видео)
В края на март на боксова гала в САЩ Тервел и Кубрат Пулеви записаха нови победи на професионалния ринг.  Въпреки това основа в медийното пространство стана прословутата целувка между Кубрат Пулев и журналистиката Дженифър Равало - Джени Суши. След нея се заговори и за отнемане на лиценза на най-добрия професионален български боксьор. За новите победи на профи-ринга, за прословутата целувка и кога ще бъдат следващите мачове на братя Пулеви, вижте в интервюто  с по-малкия от двамата братя - Тервел Пулев на колегата Георги Куситасев и оператора Юри Сирийски за предаването "Спорт+" по "ТВ+.

- Здравей Тервел. Първо, честита 13-та победа на професионалния ринг и вече трета зад Океана. Фаталното число 13 сякаш не те спря, въпреки че това бе и може би най-тежкия ти мач досега. Ти как мислиш?

Здравейте. Да, може би. Мачът не беше лек. Бих казал, че и мачът ми срещу Валери Брудов също бе доста тежък, пак отсъден за мен по точки. Смятам, че се справих, въпреки всичко, въпреки трудния противник, който беше и домакин. Домакинският фактор си го имаше отвсякъде. Преодолях го това. Като равносметка мога да кажа, че от една страна беше трудно, но от друга го победих с голяма разлика. Някак и двете неща са взаимоизключващи се, но ги има и двете.

Как е лявата ти ръка. Питам те, понеже получи фрактура по време на срещата с Мич Уилямс?

Възстановява се. Гипсираха я онзи ден. Чакам да минат две три седмици и да сваля гипса.

Каква точно е контузията?

Контузил съм палеца. Счупен е. Костицата – първата, която държи палеца и затова се налага доста време – 3 – 4 седмици пълен покой.

Това бе и четвърти професионален мач, на боксова гала, на която боксира и брат ти – Кубрат. По уверен ли се чувстваш в гала, на която и твоя брат има боксов мач? Какво е чувството?

Определено е по-добре. Получава се по-впечатляващо. И аз и Кубрат играем, и хората, които са дошли да ни гледат, подкрепят. И те са по-доволни.

Съперник сега ти бе Мич Уилямс от САЩ, който има в кариерата си 16 победи, 3 равни и вече седем загуби. Кое те затрудни и как оценяваш съперника?

Може би психологическото предимство, което имаше като домакин и съдията втория рунд побърза да ми даде официално предупреждение. Показаха ми, че лесно няма да стане. Трябваше да покажа, че съм по-добрият. Опонентът ми имаше тактика, с която се опитваше да руши, а не да гради. Седеше и изчакваше в изненадващ за мене момент. Точно когато се наглася да атакувам, той ме среща, контрира ме, по най-изненадващ за мене начин. Това беше трудно, но мисля, че с течение на рундовете, аз се адаптирах, влезнах в мача, втори и трети рунд заиграх и по-добре.

Имаше много българи, които ви подкрепяха в САЩ. Предполагам тяхната подкрепа е стигнала и до вас и ви е амбицирала да дадете максимума с брат ти?

О, разбира се. И преди мача. Ние не можехме да стигнем до съблекалните. Пресрещаха ни хората, които бяха дошли да ни подкрепят. Както винаги, тези хора, които са далече от родината, които са се устроили трайно извън България. Тези, които живеят там дълги години, милеещи за българското. Това са хората, които ни подкрепиха.

Трябваше да излезеш срещу Брендън Джонсън. Защо съперника ти се отказа и каква е според теб причината доста от твоите съперници да се отказват седмици преди срещите си с теб?

Нямам представа каква е причината. Аз не комуникирам с моите противници. Други хора вършат тази работа. Просто ми казват, че противника ще бъде сменен. Може да има различни причини. Може да е контузия, пари.. Може да е абсолютно всичко.

Появиха се информации, че може да се изправиш в следващ мач срещу бившия двукратен световен шампион Кшищов Влодарчик от Полша. Каква е възможността за един такъв мач, защото той все пак е и в десетката в твоята категория и при победа над него би скочил с много позиции в световната ранглиста?

Няма никакъв проблем за мен да играя срещу него. В момента просто няма конкретни преговори между двете страни, за да се случи такъв мач. Четох и аз тези публикации, че има такива договорки за мач, но все още няма. Принципно не пречи. Нека да се възстановя, за да съм здрав, във форма да бъда. За мене ще бъде удоволствие.

Излезе информация, че си получил 1000 долара хонорар от срещата с Мич Уилямс, но ти опроверга този слух. Какъв точно бе твоят хонорар от галата в Коста Меса?

Няма какво да говоря за пари. Това са други детайли. Не беше това хонорара и аз го казах веднага. Това мога да го опровергая пак.

Освен това стана ясно и че твоят съперник Мич Уилямс е получил 6000 долара. На какво основание боксьор, който е по-слабо ранкиран от теб или около твойто място в световната ранглиста (с точност - 148-ми), при загуба би получил по-голям хонорар?

Няма какво да ги коментирам повече тези неща. За мен това са неверни данни. Така са ги публикували. Аз не мога да нося отговорност, за това какво казват домакините.

В момента си на 146-то място в световната ранглиста на авторитетния сайт boxrec.com в полутежка категория, в която фигурират 1194 боксьора. Трудно ли е изкачването и докъде може да стигнеш според теб в тази класация?

Трудно е изкачването, защото сега съм на позиция, на която всяко следващо нагоре място е доста трудно. Всеки един от нас е с изравнени сили с другите. Може да се получат и обрати, независимо кой на кое място е. Може някой на стотно място да победи боксьор от десетката. Това, че си в десетката не трябва да те кара да се чувстваш сигурен, въпреки, че си по-напред в ранглистата от даден съперник, който е по-назад. В професионалния бокс в нашата категория има много добри боксьори, с различни стилове, събрани от цял свят. Всеки може да изненада всеки.

 

Лидер в твоята категория е олимпийския шампион Александър Усик, който скоро ще дебютира вече и при най-тежките. Ти си се изправял няколко пъти срещу него като именно той те победи в полуфинала на олимпиадата в Лондон през 2012 година. Какво е мнението ти за него и смяташ ли, че той може да се наложи и при най-тежките?

Това е абсолютния световен шампион и напълно го заслужава според мен. Той го доказа по безапелационен начин и в елиминационния турнир на световните боксови серии, а и не само там. За него може би е по-интересно вече да търси ново предизвикателство – тежката категория, където мисля, че ще продължи победоносния си ход. Малко ще бъдат боксьорите, които ще го затруднят истински и това са само тези, които са в челото на таблицата. Въпреки всичко тежката категория не е за подценяване. Усик има ръст, има и килограмите. Може би ще станат интересни мачове с негово участие.

Усик има и вече и заложена дата и съперник – 25 май като той ще се изправи срещу Карлос Такам. Как мислиш, че ще завърши този мач?

Това е един мач, в който Усик да започне тази категория. Не мисля, че Такам е от неговата класа и според мен не би го затруднил. Винаги за начало се започва с по- лесни противници и се продължава с по-трудни, съответно, така и той, започва тежката категория с по-лесно препятствие.

При полутежките има доста известни имена като самия Усик, Мурат Гасиев, Денис Лебедев, Майрис Бриедис. Има ли някой от тях, на който симпатизираш като стил на игра?

Няма такъв, на когото симпатизирам. Усик е по-интересен, по-нестандартен, по-подвижен за тази категория, за тези килограми и е интересен за гледане според мен.

В тренировките преди двубоя с Мич Уилямс пусна в социалните мрежи снимки с двама от най-големите легенди в бокса – Мани Пакяо и Рой Джоунс – Джуниър. Какво е чувството да срещнеш такива личности и какво си казахте?

Хубаво е чувството. Когато Мани Пакяо влезна в боксовата зала в САЩ, в която тренирам всеки ден, буквално всички хора го обградиха и седяха и го гледаха, все едно е полезно изкопаемо, а аз първи отидох и го поздравих. Хората го гледат като нещо много извисено, но действително и Мани Пакяо и Рой Джоунс се държаха много земно, приятелски. Усмихнати хора са, които са готови да разменят няколко думи. Изобщо не усетих бариера.

Има ли нещо, което научи от срещата си с такива големи имена в твоя спорт?

Разбира се, трябва да взимаме пример от тези хора. По това как постигат успехите си, по това как тренират. Мани Пакяо например, има огромен щаб и го виждам как с усмивка влиза в залата, за да направи тренировка. Тренира винаги под съпровод на музика. За него бокса е едно забавление. Може би отношението към тренировъчния процес е хубаво да се види и взаимства от тези хора.

Имаш двама сина – Калоян и Аспарух. Аспарух е все още малък, но Калоян увлича ли се вече по бокса или по някой друг спорт?

Не, Калоян си е фен на футбола. Тренира футбол. Играе, развива се в детска школа.

 

Не мислиш да го насочваш към бокса!?

Не, не. Той сам си избира и мисля, че е избрал това което му е интересно да прави в свободното време.

Да поговорим и за брат ти – Кубрат. Той също продължи с победите като вече има 27 на професионалния ринг. Доста тежък мач имаше той срещу румънеца Богдан Дину, но съумя да се съвземе и дори да го нокаутира. Какво е мнението ти за срещата на Кобрата?

Имам доста добро мнение за представянето на Кобрата. За целия мач като цяло. Получи се едно зрелище за публиката. За да се издигаме напред, не само в ранглистата и в представянето си като цяло, е нужно противникът да е добър. Когато играем срещу слаб противник, няма как да се получи добър мач. В случая, Богдан Дину беше добре подготвен. Не говореше много в изявите си преди мача. Стратегията му беше по-скоро да бъде подценен. Всъщност те се подготвяха доста здраво. Нямаше изказвания, нямаше фойерверки от типа на: „Аз ще го нокаутирам. Аз ще го пребия. “ Не чухме нито едно такова изказване от него. Беше заложил на по – коварната стратегия. Видяхме, че той използва неговото силно оръжие в четвъртия рунд. Направи една атака, която беше в продължение на две минути може би. В по-голямата част от рунда той не спря да налага Кубрат. Тогава видяхме, че и Кубрат наистина се затрудни. Беше си заложил чисто технически да хвърли абсолютно всички сили. Да се пробва, да направи нещо, ако успее да спечели по този начин мача, но Кубрат се събра. Той е доста опитен, добър боксьор. В този момент той доказа какво представлява и че действително заслужава да бъде претендент за световна титла. С две думи бих казал, че мачът бе много хубав и откъм боксова гледна точка, и от гледна точка на феновете, зрелището. Имаше много неща в този мач да се видят.

С победата той затвърди и мястото си в десетката на най-тежките в boxrec.com като се намира на 8-то място, както и затвърди мястото си на претендент номер 1 за световната титла на Международната федерация по бокс – IBF. Колко е близо според теб мачът за световната титла срещу Антъни Джошуа и има ли шанс да видим такъв до края на тази година?

Според мен има основание да се говори за такъв мач, защото Кубрат е готов. Може да го изпълни. Позицията я има като ранглиста. Въпросът е вече на договорки между двата щаба. Въпросът е Джошуа кога е склонен да играе. Двете страни трябва да се договорят.

Има ли вече запитвания. Търсене на дата за мач с Джошуа?

Не мога да ви кажа с точност. Ние не говорим само за този мач. Това не е основния фокус. Ако той се случи, случи, но ако не се случи...

Очаква ли се друг мач на Кубрат до края на годината?

Да. След около 3 месеца Кубрат има намерение да проведе следващия си мач и в момента очаква противник.

 

Къде ще се проведе?

Възможно е да се проведе и в Съединените щати.

В Съединените щати е много трудно, боксьор или друг представител на бойните спортове, особено от малка България да пробие и да придобие известност. Но някак без да иска това се случи онази вечер. Всички медии зад океана пуснаха видео със станалата хитова целувка между него и журналистиката Дженифър Равало, по - известна като Джени Суши. Какво е мнението ти за нея и за целия случай? 

Първоначалната реакция на всички хора беше, че това е нещо хипер негативно. Имаше негативен отзвук, но смятам, че в такива ситуации дори това ще излезе като положително за Кубрат, защото в крайна сметка той какво направи!? Не и е счупил ченето. Не е пребил някой. Не е направил криминално деяние, колкото и да се опитват да криминализират тази целувка. Да, той не е прав. Тя има нейното право да избира или да позволява някой да извърши близост към нея. Да речем, че той го е направил на своя глава, без да я пита. Това е нередното, но в крайна сметка друго нищо лошо не е направил и не мисля, че чак толкова много трябва да се фокусираме върху това нещо. Не е лошо. Аз мисля, че по-скоро Кубрат влезна във всички емисии и това му вдига още повече рейтинга. Добре дошло бих казал. Нека, ако те смятат, че имат основание за някакъв съдебен иск да го направят и да видим какво ще стане. Доколкото знам нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от последвалото парти след мача – на лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика. Така че ще се види нейното поведение – това , на което ние сме свидетели с Кубрат и цялата компания, която наброяваше 14-15 човека. Аз не съм притеснен и не мисля, че съдия и дори и жена да бъде ще одобри това поведение и ще приеме, че тя е била сексуално насилена с тази целувка, ако тя присъства в компанията и продължава да се натиска на различни членове от нея.

Излезнаха няколко видеа преди и след срещата, на които тя видимо симпатизира на него – дали като боксьор или като нещо друго. Това според теб нормално ли е? Ти си бил около него преди този случай с целувката. Видя ли ти се нейното поведение повече от журналистическо, така да го кажем?

О, със сигурност. Със сигурност така може да бъде формулирано, че нейното поведение е повече от журналистическо. Може би и с това сигурно го е предразположила да се отпусне, но и мисля, че не се отнася толкова до самата нея. Кубрат беше просто радостен. Кубрат целуна победата по – скоро, не целуна въпросното момиче. На мен тя ми приличаше на травестит. Аз не бях сигурен дали тя е жена и я наблюдавах внимателно докато бяхме на партито. Не бях сигурен дали тя е мъж или жена. Казвам го това чистосърдечно, без да искам да обидя някой. Така, че не мисля, че той е целунал нея.

След случката с целувката и последвалите атаки от страна на медията, която тя представлява и нея самата ти пусна видео, в което журналистката доста разкрепостено се забавлява на партито след победите ви с Кубрат, а при прибирането в България каза и че се е целувала с два души от компанията. Как оценяваш тези и действия и смяташ ли, че ефекта е бил търсен от нея, с цел известност?

Ами разбира се. Тя се възползва от тази ситуация, за да влезе по някакъв начин в обективите. Може би да изкара пари, ако някой я подвежда по тази линия, но тя самата знае какво е правила, как се е държала и пак казвам, това поведение за мене не би издържало пред съда. Няма човек, който да го одобри, дори и жена да бъде. Просто, може би, фокусът малко се мръдна към нея повече, отколкото към мачовете, но пак казвам, не е лошо.

Има и положителна страна на нещата от случилото се. Предполагам, че фразата "Няма лоша реклама, важно е името ти да се споменава" с пълна сила важи и в този случай, защото освен, че Кубрат придоби доста по-голяма известност в САЩ, това се случи и в ютюб, където видеата с тази целувка са гледани милиони пъти. Ти как смяташ?

Ами да, безспорно това е така. Разбира се.  Това действие на Кубрат предизвика огромен интерес. Нормално е хората да го проследят. Виждаме, че всеки в социалните мрежи има мнение по този въпрос. Това е начин да се привлече внимание, така че, дори и несъзнателно, дори и по някакъв негативен повод като нежелана в кавички целувка. Колко е нежелана, ще се доказва, но привлече вниманието. Това е факт.

Интересното е, че под всяко едно от най-гледаните видеа с целувката - най-харесваните коментари са именно в негова защита и те доминират и са именно от чужденци, не от българи.

То е малко смешно, че чак толкова се криминализира. Че се коментира толкова, че е нещо, толкова нередно. Пак казвам, не е прието. Не може всеки да си позволява такава близост с даден човек. Всеки си има лично пространство, в този смисъл, но малко се преекспонира цялата работа.

Това, обаче може и да доказва, кой е по-прав в случая!?

Разбира се. Не може да претендираш за нещо, което, в същност, е една дреболия.

След случката Кубрат получи и забрана да боксира в Калифорния, както и ти, но при теб разбрахме, че е поради законодателството там, според което всеки боксьор, получил фрактура, се нуждае от минимум 180 дни за възстановяване. Какво ще се случи от сега натам с провеждането на ваши мачове зад Океана?

В какъв аспект. Ако става въпрос за мене, да трябва да представя медицински документ, че съм здрав. То това е и за всеки един мач. Преди всеки мач правим пълни медицински изследвания, за да бъда бъдем допуснати. Няма нещо по-различно. Просто те знаят, че ръката ми е счупена и за да играя трябва да представя документ, че е здрава и предполагам снимка.

А относно Кубрат, с тази забрана да боксира в Калифорния. Ще мислите да боксирате в друг щат ли?

Относно Кубрат, казусът трябва да бъде разплетен докрай. Да се види, те действително ли ще завеждат съдебен иск или не и според мене тогава вече съответната комисия в щата ще се съобрази с това нещо.

Разбра се, че Дженифър Равало или по известна като Джени Суши и наетият от нея авторитетен адвокат – Глориа Олред са се обърнали към комисията с искане лиценза на най-добрия български боксьор да бъде отнет. Смяташ ли, че това може да стане реалност?

Мисля, че ще се протака малко процедурата, но в крайна сметка не мисля, че ще му забранят да се боксира, заради тази целувка.

Да се върнем на галата. Сред многото, които ви подкрепиха в зала "Хангара" в Коста Меса бе и друга наша звезда в бойните спортове - Благой Иванов - Багата, който, само две седмици преди вас, записа първа победа в най-силната мма верига в света - UFC. Разкажи ни, какво си казахте преди срещите? Все пак той от доста време се изявява в САЩ - преди UFC бе част от други две вериги в мма-я отвъд океана: Белатор и WSOF?

Ами ние с Багата, не само преди мача се видяхме. Доста преди това. Дори ме викна да му помогна за последния му спаринг преди срещата му срещу Бен Ротуел, защото му трябваше боксьор. Той ползва и кикбоксьори, за да тренира краката. Както знаете ММА включва абсолютно всички бойни спортове. Освен това, ходим заедно на спа. Релаксираме след тренировките. Така че ние постоянно говорим с него, коментираме и неговата ситуация, и нашата – в бокса. Не се видяхме само преди мача.  

Багата заяви преди дни пред друга медия, че очаква най-много парична глоба за Кубрат. Ти подкрепяш ли казаното или очакваш по-сурово наказание?

Е, разбира се. Най - много парична глоба. Какво е станало толкова. Предвид маловажността на акта, не очаквам по – сурово наказание.

Ще попречи ли този случай за организиране на ваши бъдещи боксови гали зад Океана?

Не. Според мен даже би ни помогнал. Интересът към Кубрат ще бъде по-голям, заради това негово поведение.

Ще се забавят ли ваши следващи мачове, поради този случай?

Не мисля. Аз ви казвам, Кубрат си планира мач за след около три месеца. Нали, той не е договорен, но има готовност, а в моя случай се чака да се възстановя.

За финал, кога се очаква твой следващ мач и въобще какви са плановете ти до края на 2019 година? 

Плановете са свързани с възстановяването ми и тогава вече да кажа окончателно. Да започна да тренирам в някакъв нормален режим поне. Да видя как се чувствам и тогава вече мога да кажа след колко време мога пак да се боксирам.


Още по темата
SPORTAL.BG
Спортни новини
Прочетена 4677

Добави коментар ›› Коментари (9)

Емииии
(Гост)
9
отговор
16 април 2019 | 16:56

Добро интервю, спортал. Направо изненадваща работа от ваша страна. Рейтинг: 6 2

Абе,Пульо
(Гост)
8
отговор
15 април 2019 | 23:19

Гониш 40-те,момче! Усик овакантява титлите,айде напъни се както трябва и спри да се биеш само с брат си на една и съща вечер! Най-малоумната ви схема е това! Не може по едно и също време двама боксьори в различни категории да имат само идентични по сложност мачове и да се възстановяват за едно и също време.Да не говорим,че динамиката в различните дивизии е различна.. Рейтинг: 3 4

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

до Абе Пульо
(Гост)
16 април 2019 | 11:30

Тервел е на 35г...да ти кажа под секрет. Тервел има много по-голям шанс да сране шампион отколкото брат си.. Рейтинг: 6 1

Ahahha
(Гост)
16 април 2019 | 19:13

Как го реши .... как ще бие Гасиев които под секрет е на 25 ... нищо против тереел 100пати по голям от брат си ама няма как Рейтинг: 3 1

до ahahh
(Гост)
16 април 2019 | 19:33

не си в час а говориш! Всички титли са в Усик. Усик ще ги оваканти. Гасиев нито една титла НЯМА в момента. Той е првтендент номер 1 на WBC. Пулев не е длъжем да се бие с него. Другите претенденти са:,WBA- Beibut Shumenov, IBF- Andrew Tabiti, WBO- Imre Szello, Gasiev е на WBC. Рейтинг: 1 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

haha
(Гост)
17 април 2019 | 02:28

Гасиев и Усик ще качат в тежка, но Бетербиев ще кача в лека-тежка така, че пак е възможно да не стане шампион, но определено е по-добър боксьор от брат си... Рейтинг: 0 0

стига хейт !
(Гост)
7
отговор
15 април 2019 | 21:53

Пичове , тоя черния в последния мач на Тервел беше бая корав . Незнам портиер ли е , шофьор ли , ама много ми хареса как се боксира . Рейтинг: 6 2

Liss
(Гост)
6
отговор
15 април 2019 | 19:51

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m ********************************************************************************* Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m Рейтинг: 0 2

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

2222
(Гост)
5
отговор
15 април 2019 | 18:00

Малък Пульо ще се окаже тъп кат сИстраси . Рейтинг: 4 10

К2
(Гост)
4
отговор
15 април 2019 | 14:32

Чисора,фюри,тони томпсън не са добри боксьори? Кирка у главата тъп си на г*з клавиатурен тарикат и нищожество в живота : Рейтинг: 7 5

kirka v glavata
(Гост)
3
отговор
15 април 2019 | 12:51

Един добър боксьор не си срещнал бе Пулев, един!!! Рейтинг: 7 15

WILDER THE GREATEST
(Гост)
2
отговор
15 април 2019 | 12:15

ДОБРИ СА, НО В СРАВНЕНИЕ С ДИОНТЕЙ СА НАПРАВО АМАТЬОРИ. УАЙЛДЪР КАЗА, ЧЕ СЛЕД КАТО НОКАУТИРА ДЖОШУА, ЩЯЛ ДА СЛЕЗЕ В ДОЛНАТА КАТЕГОРИЯ И ТАМ ДА СЪБЕРЕ ВСИЧКИ ТИТЛИ. ТОЙ И БЕЗ ТОВА СЕ БИЕ ПОЧТИ НА ТЕХНИТЕ КИЛОГРАМИ. ТЕЗИ ОТ ДОЛНАТА КАТЕГОРИЯ КАТО МУ УСЕТЯТ УДАРА И ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ ГИ Е УДАРИЛ ЧУК. ЩЕ ХВЪРЧАТ ГЛАВИ. СЕГА СЕ ЗАМИСЛЯМ КОЛКО ВЕЛИК Е ДИОНТЕЙ ДАВА ПРЕДНИНА НА ВСИЧКИ В ТЕЖКАТА ПО 20 КГ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО И ПАК ГИ ПРИСПИВА С ЛЕКОТА !! ДЪ БЕСТ ЕВЪР Рейтинг: 5 4

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

NWA
(Гост)
15 април 2019 | 17:59

СЛЕД МАЧЪТ НА УАЙЛДЪР С БРЙЗИИЛ ТОЙ НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ БОКСИРА СРЕЩУ ДЖОШУА И СЛЕД ТОВА С ФЮРИ ТОГАВА И ДВАМАТА ЩЕ ПОБЕДЯТ УАЙЛДЪР КАКВО ЩЕ ПИШЕШ СЛЕД ТОВА СИГУРНО ЧЕ СА ГО БИЛИ СЛУЧАЙНО Рейтинг: 3 3

13
(Гост)
1
отговор
15 април 2019 | 12:02

След като има толкова добри боксьори защо ти играеш само с подбрани слабаци? Рейтинг: 8 9


							
						
Кога жените спряха да целуват мъжете и това стана ... 29 март 2019
Целувката комай вече не е израз на любов, радост и близост, а повод за насаждане на омраза и разделения. Пушилката, която се вдигна поради импулсивната целувка на боксьора Кубрат Пулев с американката, самонарекла се ...
Кубрат Пулев: Ще поразя Джошуа като коронавирус 05 май 2020
Благодаря на Господ, че ме е съхранил и ми е помогнал в много рискови ситуацииКубрат Пулев отбеляза вчера своя 39-и рожден ден. Най-успешният ни боксьор при професионалистите говори пред „Тема Спорт“ за ...

Левски | ЦСКА | Лудогорец | Първа лига | Втора лига | Национални отбори по футбол | Купа на България | Англия | Испания | Италия | Германия | Франция | Русия | Шампионска лига | Лига Европа | Мачове на живо | Волейбол | Тенис | Формула 1 | Баскетбол

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www.sportal.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group

Sportal.bg is part of the Sportal Media Group network
ЕВРО2016 | Мобилни телефони | Бизнес новини | Лайфстайл | Woman.bg | Men Only | Новини | Shopping.bg Мобилен Портал

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.