Булевард

Братът на Десподов заби бивша на Слави Трифонов

28 август 2018 | 13:01
Братът на Десподов заби бивша на Слави Трифонов
Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов не е единствената звезда в семейството! Или поне от скоро е така.

Неговият по-голям брат Димитър е с основна "вина" за това. Той си спечели завистта на мнозина, забивайки една от балерините на Слави. Това е чаровната Георгина Коева от балет "Магаданс". Двамата са заедно от известно време и са лудо влюбени. Запознали се покрай Кирил. Георгина се движи в компанията на изявени футболни половинки.


Новата двойка има и благословията на по-известния член на фамилията Десподови. Самият футболист много харесва кандидат-снахата си и не крие това. Заради няколко техни общи кадри в интернет мнозина дори подозираха, че той има връзка с чаровната балерина.

"Не, тя е приятелката на брат ми", сподели Кирил пред "България Днес". Самият той упорито крие жената до себе си.

Публикация, споделена от Dimitar Despodov (@d.despodov) на Авг 18, 2018 в 5:20 PDTДимитър, който има малък бизнес, и половинката му почти не пропускат мач на ЦСКА-София. Те често подкрепят изявите на Десподов от трибуните.

Иначе Георгина е част от "Магаданс" от 2015 г. Но и преди това е работила в екипа на Слави. Танцувала е с балет "Сатен" на турнето "Новите варвари" през 2001-ва, а след това в продължение на година - в "Шоуто на Слави". Коева е участвала в много клипове и концерти на български изпълнители. Взимала е участие и в концерти на гостуващи чужди изпълнители – Ищар, Benas