Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира суровото наказание от УЕФА към "сините" да изиграят следващите си два мача от евротурнирите пред закрити врата. Към това бе добавена и санкция от 30 хил. евро.

Иванов е на мнение, че санкцията ще лиши клуба от поне 100 хил. евро от нереализирани приходи от продажбата на билети и други такива. 

"Ако трябва да сложим някаква сума върху това, директният финансов ефект от самата глоба и провеждането на два мача пред закрити врата е поне 100 хил. евро, но сигурно има и още пропуснати ползи, които ще надвишат още тази сума. След първия мач във Вадуц говорих с НКП, тогава наказанието беше 10 хил. евро и предупреждение от един мач при закрити врата. Там проявите бяха доста по-ограничени, но изводът е, че явно не е чуто това", започна Иванов.

"Прекалено лесно извинение звучи, че е атакуван Делио Роси и човек да прави, каквото си иска, щом е недоволен. Как ще ни накажат за расистко поведение, след като са искали да атакуват треньора? Трудно намирам думи какво да кажа по темата, всички гледаме футбол и знаем какво се случва на Запад. Но явно има част от хората, които идват на стадиона и го смятат за забавно да правят такива неща. Видяхте, че и в Търново хвърляха факли по терена", завърши изпълнителният директор на "сините" в ефира "Дарик".