Играчът на Левски Хеан Деса даде интервю в родината си Перу. Той изрази възмущението си, че не е национал, въпреки че играе в Европа. 

"Наранен съм от всичко, което се изписа за мен, докато бях в Алианса Лима. Хората говореха за моите връзки, моите излизания, поведението ми и всякакъв подобен тип неща. Ако бях на 100% концентриран върху играта си, бих могъл да пробия в перуанския футбол. Ако нещата около един футболист са нормални - той успява да върви напред в развитието си", споделя Деса.

"Бях в Алианса в добър период. Просто бях в лош за мен момент. Не играех много футбол, гледах отстрани. Накрая просто чаках да си тръгна", допълни Лудия.

"Не искам да се връщам в Перу. Засегнат съм, а медиите продължават да пишат глупости за мен. Реалист съм и знам, че все още ситуацията ми не е достатъчно добра, за да мисля за повиквателна от националния селекционер Рикардо Гарека. Има обаче футболисти, които нямат минути в Европа, а са в тима. А аз имам. Вярно е, че Перу показва подобрение в играта си, но все още няма видими резултати", завърши състезателят на "сините".