Дисциплинарната комисия към БФС наказа треньор на Левски. Става въпрос за наставника на "сините" до 19 години Йордан Петков. Той няма да води тима в три мача. Причината е обида срещу длъжностно лице и оспорване на съдийско решение по време на мача за Купата на БФС между Черно море и Левски (2:2 в реванша). В първия мач "сините" победиха с 3:0 и продължават напред в турнира.

Наказания от Дисциплинарната комисия

За обида на длъжностно лице, на основание чл.22, ал.1, б.К, колонка 4 ДК наказва Людмил Росенов Иванов (Локомотив Горна Оряховица) със спиране на състезателни права за 2 срещи.

За обида на длъжностно лице и оспорване на съдийско решение, на основание чл.34, ал.1, т.2 и 3  ДК наказва Йордан Петков старши треньор на Левски (19 години) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба в размер на 375 лева.

U – 17

За други нарушения, на основание чл.34, ал1, т.6 и във връзка с чл.6 ДК наказва Красимир Стоев треньор на Чавдар (Етрополе) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 62.50 лева.